To All the Boys: Always and Forever

Kijktips voor het weekend: Homeland, To All The Boys, Face to Face en veel meer

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Op woensdag verschijnt bij Netflix een thrillerserie van een van de schrijvers van Narcos en Hannibal.

Homeland S08 (vrijdag 12/02, Netflix) Slotreeks van de spionageserie waarin Saul (Mandy Patinkin) met de onlangs vrijgelaten Carrie (Claire Danes) naar Afghanistan reist om met de taliban te gaan praten. Lees de recensie.

To All the Boys: Always and Forever (vrijdag 12/02, Netflix) Derde en laatste deel in de trilogie van romantische tienerfilms. Lara Jean (Lana Condor) bereidt zich voor op haar leven als volwassen vrouw. Bekijk de trailer.

Buried by the Bernards (vrijdag 12/02, Netflix) Realityshow over familieleden die samen een voordelig uitvaartcentrum runnen. Ze zijn excentriek, maar hebben tevens veel humor en compassie. Lees de recensie.

Nadiya Bakes (vrijdag 12/02, Netflix) Bakprogramma van Nadiya Hussain, die in 2015 The Great British Bake Off wist te winnen. Ze maakt taarten en broden en laat tevens het werk van andere creatieve zielsverwanten zien.

Dani Rovira: Hate (vrijdag 12/02, Netflix) Eerste Netflix-special van de Spaanse acteur en komiek Dani Rovira. In een show die werd opgenomen in zijn geboorteplaats Malaga denkt hij na over de onzinnige haat van mensen.

Homeland (vrijdag 12/02, Videoland) Spionagedrama over een CIA-agente (Claire Danes) met een bipolaire stoornis die vermoedt dat een oorlogsheld is gehersenspoeld. Alle acht de seizoenen komen vandaag beschikbaar.

The Map of Tiny Perfect Things (vrijdag 12/02, Amazon Prime Video) Tienerfilm in de stijl van Groundhog Day, waarin een jongen steeds dezelfde dag beleeft. Op een dag ontmoet hij een meisje in precies dezelfde situatie.

Vampieren in de Nacht S02 (zaterdag 13/02, NPO Plus) Europese jeugdserie over groepen vampiers die samen moeten werken. Met ook Nederlandse inbreng van onder meer Diederik van Rooijen (Penoza). Lees hier meer.

Face to Face (zaterdag 13/02, NPO 2) Scandinavische misdaadserie van de regisseur van de serie Kriger, waarin een detective niet wil geloven dat zijn dochter zelfmoord pleegde en haar dood zelf onderzoekt. Lees de recensie.

The Big Day (zondag 14/02, Netflix) Realityshow over de bruiloft industrie in India, waarin miljarden omgaan. De camera volgt zes verloofde stellen, voor wie het sprookje van ‘lang en gelukkig’ op spectaculaire wijze start.

New Amsterdam (maandag 15/02, Netflix) Ziekenhuisdrama met Ryan Eggold, bekend van de eerste seizoenen van The Blacklist. Hij speelt een excentrieke dokter die de leiding krijgt over een oud ziekenhuis. Lees de recensie.

The Crew (maandag 15/02, Netflix) Na The King of Queens en Kevin Can Wait heeft Kevin James een nieuwe sitcom gekregen, waarin zijn personage samen met zijn team van monteurs werkt voor NASCAR. Bekijk de trailer.

Tiger (maandag 15/02, Ziggo Movies & Series) Documentaire van HBO over de carrière van Tiger Woods. Na heel veel privéproblemen bekroonde de golfer zijn comeback in 2019 met winst bij de Masters. Bekijk de trailer.

Animals on the Loose: A You vs. Wild Interactive Movie (dinsdag 16/02, Netflix) Film waarin de kijker avonturier Bear Grylls moet helpen met het vangen van dieren die uit een reservaat zijn ontsnapt. Bekijk de trailer.

Behind Her Eyes (woensdag 17/02, Netflix) Britse thrillerserie van een van de schrijvers van Hannibal en Narcos, waarin een vrouw een affaire begint met haar baas en ook bevriend raakt met diens echtgenote. Bekijk de trailer.

Amend: The Fight for America (woensdag 17/02, Netflix) Documentaireserie over de strijd voor gelijke rechten in Amerika, gezien door de lens van het 14e amendement in de grondwet. Will Smith is te horen als voice-over.

MeatEater S09B (woendag 17/02, Netflix) Documentaireserie over natuurbeschermer, jager, kok en auteur Steven Rinella. Hij reist naar de mooiste en meest afgelegen gebieden op aarde en zet wild uit de natuur op de eettafel.

Forca Koeman (woensdag 17/02, Videoland) Driedelige documentaire over de eerste maanden van Ronald Koeman als trainer bij zijn geliefde club Barcelona, waar onduidelijkheid is over de toekomst van Messi. Bekijk de trailer.

Thus Spoke Kishibe Rohan (donderdag 18/02, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een mangastrip, over een striptekenaar met bijzondere gaven die de hele wereld rondreist om zo inspiratie uit mensenlevens te halen.

Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.

Lees ook