Hache S02

Kijktips voor het weekend: Poldark, Malcolm & Marie, Hache en veel meer

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Verder gaat komende maandag het vierde seizoen van The Good Doctor van start bij Videoland.

Hache S02 (vrijdag 05/02, Netflix) Spaanse misdaadserie die zich afspeelt in het Barcelona van de jaren zestig. Een wanhopige vrouw wint het vertrouwen van een kartelleider en leert hoe ze in zijn bende hogerop kan komen.

Invisible City (vrijdag 05/02, Netflix) Braziliaanse dramaserie waarin een man ontdekt dat er mythische wezens leven tussen de normale mensen op aarde. De wezens blijken de sleutel tot zijn mysterieuze verleden te bezitten.

The Last Paradiso (vrijdag 05/02, Netflix) Romantische dramafilm die zich afspeelt in het Italië van de jaren vijftig. Een bevlogen vrije geest droomt van liefde en een beter leven, maar dan brengt een affaire alles in gevaar.

Little Big Women (vrijdag 05/02, Netflix) Taiwanese dramafilm waarin een familie worstelt met de dood van de van hen vervreemde vader. Vervolgens ontdekken ze meer over het leven dat hij leidde tijdens zijn afwezigheid.

Malcolm & Marie (vrijdag 05/02, Netflix) Intieme dramafilm van de maker van Euphoria, waarin de relatie tussen een regisseur (John David Washington) en zijn vriendin (Zendaya) onder spanning staat. Lees de recensie.

Space Sweepers (vrijdag 05/02, Netflix) Zuid-Koreaanse sciencefictionfilm over een schip dat in de ruimte rondzwervend afval opruimt. De crew stuit op een verongelukte shuttle met een meisjes aan boord. Bekijk de trailer.

Strip Down, Rise Up (vrijdag 05/02, Netflix) Documentaire over paaldansen als een vorm van kunst met een helende werking: vrouwen met verschillende problemen proberen meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te krijgen.

Poldark S04 (vrijdag 05/02, NPO 2) Kostuumdrama waarin de soldaat Ross Poldark (Aidan Turner) vanuit Amerika is teruggekeerd naar het Britse Cornwall, waar dit seizoen een tekort aan voedsel is ontstaan. Bekijk de trailer.

The Nest (vrijdag 05/02, NPO 2) Schotse dramaserie waarin een stel (Martin Compston en Sophie Rundle) geen kinderen kan krijgen. Een mysterieuze tiener (Mirren Mack) biedt aan draagmoeder worden. Lees de recensie.

Bliss (vrijdag 05/02, Amazon Prime Video) Romantische sciencefictionfilm waarin een net gescheiden man (Owen Wilson) van een mysterieuze vrouw (Salma Hayek) leert dat er een andere wereld bestaat. Bekijk de trailer.

The Simpsons S31 (vrijdag 05/02, Disney+) Animatieserie over de gele familie in Springfield. In de eerste aflevering gaan Homer en Bart viral met een filmpje waarin ze ruzie maken tijdens Homers nieuwe internet-show.

The Good Doctor S04 (maandag 08/02, Videoland) Ziekenhuisdrama van de bedenker van House over de briljante arts Shaun Murphy, die aan de start van de vierde reeks ook te maken krijgt met de pandemie. Bekijk de trailer.

Soulmates (maandag 08/02, Amazon Prime Video) Sciencefictionserie met zes losstaande verhalen die zich afspelen in een wereld waarin een test je met 100% zekerheid kan vertellen wie je zielsverwant is. Bekijk de trailer.

A Teacher (dinsdag 09/02, Ziggo Movies & Series) Dramaserie over een 32-jarige lerares (Kate Mara) die in Texas begint aan een nieuwe baan en een affaire beleeft met een 17-jarige leerling (Nick Robinson). Bekijk de trailer.

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel (woensdag 10/02, Netflix) Documentaire van de maker van The Ted Bundy Tapes, over het beruchte en door gewelddadige incidenten geplaagde hotel in Downtown Los Angeles.

Run On (woensdag 10/02, Netflix) Romantische dramaserie uit Korea over een hardloper die zijn hele leven heeft uitgestippeld, maar dan onverwacht verliefd wordt op een vertaalster en besluit om maar gewoon zijn hart te volgen.

News of the World (woensdag 10/02, Netflix) Western met Tom Hanks als een ex-soldaat die een 10-jarig meisje terug bij haar familie moet zien te krijgen. Hanks herenigde met de regisseur van Captain Phillips. Bekijk de trailer.

The Misadventures of Hedi and Cokeman (woensdag 10/02, Netflix) Met humor gevulde misdaadfilm uit Frankrijk, over twee gestoorde drugsdealers in Parijs die hun familiebanden gebruiken om hun handeltje een boost te geven.

Capitani (woensdag 11/02, Netflix) Duistere misdaadserie uit Luxemburg over de moord op een 15-jarig meisje in een klein dorpje waar iedereen geheimen voor elkaar lijkt te bewaren. Een norse agent probeert de zaak op te lossen.

Layla Majnun (woensdag 11/02, Netflix) Romantische dramafilm uit Indonesië waarin de succesvolle Layla tijdens haar verblijf in Azerbeidzjan valt voor Samir. Haar gearrangeerde huwelijk staat hun liefde echter in de weg.

Red Dot (woensdag 11/02, Netflix) Psychologische thrillerfilm uit Zweden waarin een jong stel tijdens een skitocht strandt in de wildernis. Om het nog erger te maken worden ze door gewapende moordenaars onder vuur genomen.

Squared Love (woensdag 11/02, Netflix) Komische film uit Polen over een journalist die heel veel vrouwen heeft gehad. Dan valt hij voor een mysterieus model, waarna hij overweegt zijn wilde levensstijl helemaal om te gooien.

Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.

Lees ook