Younger S05 start 6 juni bij Videoland

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Het vijfde seizoen van de serie gaat vrijwel direct na de Amerikaanse première ook van start op Videoland.

Younger draait om de 40-jarige Liza (Sutton Foster), die door haar scheiding plotseling een alleenstaande moeder is geworden. Tijdens haar zoektocht naar werk ontdekt ze dat het op haar leeftijd erg moeilijk is om nog aan de bak te komen. Nadat ze in een bar versierd wordt door een twintiger (Nico Tortorella) die denkt dat ze van dezelfde leeftijd zijn, besluit ze met behulp van een make-over door haar vriendin Maggie (Debi Mazar) voortaan door het leven te gaan als iemand van 26. Younger werd bedacht door Darren Star die, hoewel mensen hem wat de betreft erg vaak verwarren met Michael Patrick King, ook de bedenker was van de HBO-serie Sex and the City. Het komische drama heeft tevens bijrollen voor Hilary Duff en Miriam Shor.

Het vijfde seizoen van Younger is in Nederland vanaf 6 juni te zien bij Videoland. Hieronder zie je hoe Star en de castleden herenigden voor de eerste 'table read'.

Lees ook: Younger S3E1: iedere generatie is soms verdwaald.

Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

Wijzig hier je cookie-instellingen


Dirty John: Connie Britton valt voor Eric Bana

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Debra (Connie Britton uit Nashville) vindt een nieuwe liefde (Eric Bana uit Troy), maar is hij wel te vertrouwen?

Het waargebeurde Dirty John is gebaseerd op een podcast van de Los Angeles Times, die in de eerste zes weken na release meer dan 10 miljoen keer werd gedownload. De tv-verfilming is afkomstig van Alexandra Cunningham, die onder meer schreef voor de serie Desperate Housewives. In Dirty John zien we hoe Debra Newell (Connie Britton) zoekt naar een nieuwe man om haar geluk mee te delen en valt voor de knappe dokter John Meehan (Eric Bana). Haar twee dochters (Juno Temple uit Vinyl en Julia Garner uit Ozark) vertrouwen de veel te perfecte nieuwe vlam van hun moeder echter totaal niet en gaan op onderzoek uit. De ontdekkingen die ze vervolgens doen scheuren het complete gezin uit elkaar. Jean Smart (Legion) heeft in de serie een bijrol als de moeder van Debra.

Dirty John verschijnt in Nederland op 14 februari op Netflix. In Amerika werd de serie uitgezonden op zender Bravo. De eerste reeks bestaat uit acht afleveringen.

https://www.youtube.com/watch?v=PR4N-sbq7Us

Nightflyers onthult datum en trailer

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

De serie werd gebaseerd op de gelijknamige novelle van Game of Thrones-bedenker George R.R. Martin.

In Nightflyers volgen we acht wetenschappers die contact willen maken met buitenaards leven. Hiervoor besluiten ze met hun ruimteschip ‘The Nightflyer’ naar de rand van het zonnestelsel te vliegen. De groep begint elkaar echter te wantrouwen wanneer er aan boord onverklaarbare en angstaanjagende dingen gebeuren en al snel verandert de missie in een nachtmerrie. Rollen zijn er voor Gretchen Mol (Boardwalk Empire), Maya Eshet (Teen Wolf) en Angus Sampson (Fargo). Nightflyers is een adaptatie van de gelijknamige novelle van George R.R. Martin (Game of Thrones), die credit krijgt als uitvoerend producent. Het verhaal werd echter geadapteerd door Jeff Buhler, die met The Midnight Meat Train al eens een novelle van Clive Barker tot filmscript bewerkte.

Nightflyers werd in Amerika uitgezonden op zender Syfy, maar is in Nederland te zien op Netflix. De tien afleveringen worden daar op 1 februari beschikbaar gesteld.

https://www.youtube.com/watch?v=mAtxz7xpaVI&feature=youtu.be

The Ted Bundy Tapes heeft trailer

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Neem een kijkje in de geest van de beruchte moordenaar, die zijn daden in zijn eigen woorden toelicht.

Op Netflix kun je in de serie Mindhunter al meer te weten komen over de beleving van seriemoordenaars, maar de nieuwe documentairereeks Conversations with A Killer: The Ted Bundy Tapes gaat nog een stapje verder. De docu-reeks bevat namelijk nooit eerder vrijgeven opnamen van gesprekken met de beruchte Ted Bundy, de 'Jack de Ripper van de Verenigde Staten'. Bundy vermoordde ruim dertig vrouwen, voordat hij in 1978 voor de laatste keer werd opgepakt. Door zijn op het eerste gezicht normale persoonlijkheid en goede sociale vaardigheden kon hij jarenlang onopgemerkt moorden. Na zijn arrestatie werd Bundy door veel vrouwen omschreven als 'charismatisch' en 'aantrekkelijk', eigenschappen die hem destijds hielpen om vrouwen in de val te lokken.

Conversations with A Killer: The Ted Bundy Tapes verschijnt 24 januari op Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=iLJs55ghKyo

Homeland S08 haalt oude castleden terug

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Zo zal Numan Acar in het laatste seizoen opnieuw gestalte geven aan Taliban-leider Haissam Haqqani.

De producenten van Homeland voegen weer een aantal oude bekenden toe aan de cast voor het laatste seizoen. Numan Acar zal straks te zien zijn als Haissam Haqqani, de terrorist die in het vierde seizoen verantwoordelijk was voor de bloederige aanslag op de Amerikaanse ambassade in Pakistan. Nimrat Kaur keert terug als Tasneem Qureshi, de verradelijke agente binnen de Pakistaanse geheime dienst ISI. Volgens de website TVLine gaan we in het achtste seizoen van Homeland weer terug naar Afghanistan, hoewel dat nog niet officieel door de makers is bevestigd. De reeks speelt zich in ieder geval weer (gedeeltelijk) af in het Midden-Oosten. De vorige twee seizoenen vonden plaats op Amerikaanse bodem; New York voor seizoen zes en Washington DC voor seizoen zeven.

De opnamen van het achtste seizoen van Homeland gaan volgende maand van start. De laatste reeks zou komende zomer (in Amerika althans) in première moeten gaan.

Lees ook: Homeland S07E01: relevanter dan ooit.


Paddleton: trailer voor film van Netflix

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Het komische drama komt van Mark Duplass, die als acteur in de film te zien is naast Ray Romano.

Paddleton draait om de onwaarschijnlijke vriendschap tussen twee buitenstaanders, die samen op een emotionele ontdekkingsreis gaan, wanneer blijkt dat één van de twee een ongeneeslijke ziekte heeft. De hoofdrollen worden gespeeld door Mark Duplass en Ray Romano. Duplass speelde onlangs nog een een bijrol in Goliath en is - samen met zijn broer Jay - de producent van de serie Room 104 en docu's als Wild Wild Country. Hij scheef het script voor de film in samenwerking met regisseur Alex Lehmann (Blue Jay). Ray Romano (The Big Sick) was jarenlang op televisie te zien in de sitcom Everybody Loves Raymond en heeft momenteel opnieuw tv-succes met Get Shorty. Paddleton is niet de enige Netflix-film waarin Romano straks te zien zal zijn; na de kortstondige serie Vinyl herenigde hij onlangs opnieuw met Martin Scorsese voor The Irishman.

Paddleton verschijnt 22 februari op Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=rs9YpUktrWw