Tracks: She & Him, Snail Mail en Gabrielle

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: She & Him, Snail Mail en Gabrielle.

She & Him - She Gives Her Love to Me / He Gives His Love to Me

Een opvallende release voor She & Him, de samenwerking tussen actrice Zooey Deschanel en M. Ward: twee versies van hetzelfde nummer. Het duo brengt de singles uit als onderdeel van de Universal Love-campagne, die strijdt voor acceptatie van homoseksualiteit. En dus is er een vrouwelijke en een mannelijke versie van de track.

https://www.youtube.com/watch?v=9LIz-9oWYls https://www.youtube.com/watch?v=hFFrOVeG2vQ

Snail Mail - Heat Wave

Ze is nog geen twintig jaar oud, maar als het grote brein achter Snail Mail toont Lindsey Jordan zich als een volwassen muzikant. De Amerikaanse songwriter maakt lekker melancholische gitaarpop, die rustig begint en hier en daar uitwijkt naar stevige, grunge-achtige uithalen. Haar debuutalbum Lush verschijnt op 8 juni.

https://www.youtube.com/watch?v=-d91Qn8QUks

Gabrielle - Show Me

En we sluiten af met een zangeres die al hits scoorde voordat Lindsey Jordan geboren werd: Gabrielle. Haar nummer ‘Dreams’ is één van die onbreekbare jaren 90-tracks. De Britse zangeres keert in augustus terug met haar eerste album in elf jaar tijd. Eerste single ‘Show Me’ is een lekker gladde track, die laat horen dat Gabrielle nog altijd die fijne soulstem heeft.

https://www.youtube.com/watch?v=TslgKJxQSG0

Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!

https://open.spotify.com/user/1117868119/playlist/00VdOESLiZooxHZTgPqWqn

Lees ook