Tracks: Johan, Jimmy Eat World en Ray Davies

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Johan, Jimmy Eat World en Ray Davies.

Johan - What A Scene

Met de comeback van Johan is één van de meest gewaardeerde bands uit de Nederlandse popgeschiedenis weer op de podia te bewonderen. En nieuw werk is er ook. ‘What A Scene’ is de melancholische tweede single van de uitstekende comebackplaat Pull Up, die vorige maand verscheen.

https://www.youtube.com/watch?v=BKcX1VscTFQ

Jimmy Eat World - Love Never

Een dubbelklapper van Jimmy Eat World, de emo-punkers die in 2001 een grote hit scoorden met ‘The Middle’. Met ‘Love Never’ en ‘Half Heart’ brengen ze de eerste nieuwe tracks uit sinds het album Integrity Blues uit 2016. Het opzwepende ‘Love Never’ is onze favoriet, alleen al vanwege de geinige lyric video.

https://www.youtube.com/watch?v=mXExVFqrvgs

Ray Davies - Our Country

Met The Kinks was hij Britser dan Brits, maar op ‘Our Country’ bezingt Ray Davies de liefde die hij voelt voor de VS. Het nummer is afkomstig van het album Our Country: Americana Act II, dat op 29 juni uitkomt. De plaat is een vervolg op Americana uit 2017, waarop Davies ook al een ode bracht aan Amerika.

https://www.youtube.com/watch?v=dAXbM0E__dg

Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!

https://open.spotify.com/user/1117868119/playlist/00VdOESLiZooxHZTgPqWqn

Lees ook