Migos

Tracks: Imagine Dragons & Khalid, Migos en Cardi B

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Imagine Dragons & Khalid, Migos en Cardi B.

Imagine Dragons & Khalid - Thunder / Young, dumb & broke

Tijdens de American Music Awards stonden Imagine Dragons en Khalid samen op het podium. De band en de rapper maakten een mash-up van hun nummers ‘Thunder’ en ‘Young, dump & broke’. En die samenwerking is in de smaak gevallen, dus de artiesten hebben nu ook een studioversie van het nummer uitgebracht.

 

https://www.youtube.com/watch?v=DpHeKFrpKoU

Migos - Stir fry

Raptrio Migos wist afgelopen januari indruk te maken met Culture. Het tweede album van de Amerikanen debuteerde bovenaan de Billboard 200 hitlijst, en wist ook critici te overtuigen. Voor de nieuwe single ‘Stir fry’ dook Migos de studio in met Pharrell Williams, die de track produceerde.

https://www.youtube.com/watch?v=RHUxyXZBXY8

 

Cardi B - Bartier Cardi

De Amerikaanse rapper Cardi B heeft haar debuutalbum nog niet eens uitgebracht, maar wist toch al een Grammy-nominatie in de wacht te slepen voor haar single ‘Bodak yellow’. Die hit volgt ze op met ‘Bartier Cardi’, een track die ze samen met de hiphopper 21 Savage maakt.

https://www.youtube.com/watch?v=sXP6vliZIHI

Lees ook