Tracks: Django Django, The Fratellis en Rag’n’Bone Man

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Django Django, The Fratellis en Rag'n'Bone Man.

Django Django - In your beat
Invloeden van Kraftwerk in Django Django - een nieuw element voor de Schotten. ‘In your beat’ is de tweede single van het aankomende album Marble Skies (releasedatum: 26 januari) en de track laat horen dat Django Django op de vernieuwende toer is.

https://www.youtube.com/watch?v=wOBFZ5zM_ic

The Fratellis - Stand up tragedy
Laten we eerlijk zijn, een hit als ‘Chelsea dagger’ gaan de heren van The Fratellis niet meer uitbrengen. Maar sinds de release van het debuut Costello Music, waar dat succesnummer op stond, hebben de muzikanten nog een paar verrassend leuke platen uitgebracht. Hopelijk is In Your Own Sweet Time, het aankomende album, wederom een aangename verrassing.

https://www.youtube.com/watch?v=aB461MqhrI8

Rag’n’Bone Man feat. Logic - Broken people
We kennen Rag’n’Bone Man van zijn grote hit ‘Human’, waarmee de Brit opviel door zijn diepe stemgeluid. Op ‘Broken people’ slaat de zanger de handen ineen met de rapper Logic. De track is gemaakt voor de soundtrack van Bright, het aankomende Netflixproject van Will Smith.

https://www.youtube.com/watch?v=o9zRQijCN5w

Beluister alle besproken tracks op onze playlist op Spotify en abonneer!

https://open.spotify.com/user/1117868119/playlist/00VdOESLiZooxHZTgPqWqn

Lees ook