Tracks: Chvrches, Hall and Oates feat. Train en Matt Maeson

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Chvrches, Hall and Oates feat. Train en Matt Maeson.

Chvrches - Never Say Die

Dit is één van m’n favoriete tracks van de nieuwe plaat, omdat het precies laat horen wat we doen - een mix maken tussen donker en licht’, vertelt Chvrches-zangeres Lauren Mayberry. Het nummer is ‘Never Say Die’ en de nieuwe plaat is het aankomende album is Love Is Dead, dat op 25 mei verschijnt. Na de eerdere voorproefjes ‘Get Out’ en ‘My Enemy’ lijkt het weer een fraai stukje synthpop te worden.

https://www.youtube.com/watch?v=ifr3O33UpWs

Daryl Hall & John Oates feat. Train - Philly Forget Me Not

Het liet allemaal even op zich wachten - ‘Philly Forget Me Not’ is de eerste nieuwe track van Hall and Oates sinds 2002. Het legendarische duo laat zich bijstaan door Pat Monahan, de zanger van Train. De acts gaan de komende zomer samen op tournee.

https://www.youtube.com/watch?v=FGMDKNSQC44

Matt Maeson - Hallucinogenics

De Amerikaanse singer-songwriter Matt Maeson groeide op met christelijke ouders, die langs gevangenissen trokken om daar op te treden. Pas toen hij op eigen houtje artiesten als Johnny Cash, Jeff Buckley en Nirvana ontdekte, begon Maeson zelf nummers te schrijven. Nummers zoals het intense, naar alt.country neigende ‘Hallucinogenics’.

https://www.youtube.com/watch?v=doRUhDIB29s

Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!

https://open.spotify.com/user/1117868119/playlist/00VdOESLiZooxHZTgPqWqn

Lees ook