The Handmaid's Tale S03 onthult teaser

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

The Handmaid's Tale

Er is nog geen releasedatum, maar de eerste beelden van het derde seizoen zijn al wel vrijgegeven.

The Handmaid's Tale speelt zich af in een grauwe dystopie genaamd Gilead, waar (vrijwel) alle vrouwen onvruchtbaar zijn en geen rechten meer hebben. Elisabeth Moss (Top of the Lake) speelt Offred, één van de laatste vrouwen die nog wel kinderen kan krijgen. Ze wordt gedwongen als dienstmaagd te werken voor Commander Waterford (Joseph Fiennes) en diens vrouw Joy (Yvonne Strahovski). Alexis Bledel (Gilmore Girls) en Samira Wiley (Orange is the New Black) hebben bijrollen en in het derde seizoen zijn er gastrollen voor Christopher Meloni (Law & Order: SVU, Happy!) en Elizabeth Raeser (The Haunting of Hill House). The Handmaid's Tale is gebaseerd op het boek van Margaret Atwood. Voor het tweede en derde seizoen werd een een nieuwe verhaallijn bedacht, hoewel Atwood nog steeds als consultant betrokken bleef.

Het derde seizoen van The Handmaid's Tale heeft nog geen premièredatum. Hier in Nederland zijn de eerste twee seizoenen van de serie terug te kijken bij Videoland.

Update: Hulu heeft de première van het derde seizoen (meteen drie afleveringen) vastgelegd op 5 juni. De première bij Videoland volgt waarschijnlijk snel daarna.

Lees ook: The Handmaid’s Tale S02E01: in hoge versnelling verder.

https://www.youtube.com/watch?v=LxL0MTiIXgw

LAATSTE NIEUWS