The Trip

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.

Dit weekend...

You S03 (vrijdag 15/10, Netflix) Psychologisch thrillerdrama waarin Joe (Penn Badgley) en Love (Victoria Pedretti) nu ouders zijn geworden. Een saai en burgerlijk leven leiden wil het stel echter niet echt lukken. Bekijk de trailer.

My Name (vrijdag 15/10, Netflix) Koreaanse thrillerserie waarin een vrouw voor een grote misdaadbaas het politieapparaat infiltreert, zodat ze uiteindelijk keihard wraak kan nemen op de agent die haar vader om het leven bracht.

Little Things S04 (vrijdag 15/10, Netflix) Romantische dramaserie uit India over een stel dat woonachtig is in Mumbai. De twintigers worstelen met de ups en downs van werk, het zoeken naar eigen identiteit en de moderne wereld.

De Slag om de Schelde (vrijdag 15/10, Netflix) Na een ingekort verblijf in de bioscoop komt de oorlogsfilm van Matthijs van Heijningen Jr., over een gevecht in het Zeeuwse Walcheren, nu al vrij snel naar Netflix. Bekijk de trailer.

The Trip (vrijdag 15/10, Netflix) Komische horrorfilm uit Noorwegen waarin een echtpaar (met Noomi Rapace) elkaar tijdens een uitje in de bossen probeert te vermoorden, totdat een andere bedreiging opduikt. Bekijk de trailer.

The Four of Us (vrijdag 15/10, Netflix) Komische film uit Duitsland waarin een experiment met partnerruil een lelijke wending krijgt. Vier vrienden moeten in een afgelegen strandhuis de waarheid en de gevolgen onder ogen zien.

Misfit: De Serie (zaterdag 16/10, Netflix) Achtdelige jeugdserie gebaseerd op de filmreeks. Deze keer repeteren de misfits voor een musical, terwijl het schoolhoofd (Georgina Verbaan) deze show wil verbieden. Bekijk de trailer.

 

Na het weekend...

In For A Murder (dinsdag 19/10, Netflix) Komische misdaadfilm uit Polen over een vrouw die als fan van detectiveverhalen een moord in een klein stadje onderzoekt, en daarbij allerlei geheimen van de inwoners achterhaalt.

Theo Von: Regular People (dinsdag 19/10, Netflix) Na No Offense brengt Theo Von nu een tweede stand-up-special naar Netflix. Daarin deelt de komiek en podcaster zijn verhalen over de ‘normale’ mensen in zijn woonplaats.

Night Teeth (woensdag 20/10, Netflix) Horrorfilm waarin een jonge chauffeur twee vrouwen oppikt die van plan zijn een nacht te gaan stappen. Wanneer de vrouwen hun ware aard tonen krijgt hij echter de schrik van zijn leven.

Stuck Together (woensdag 20/10, Netflix) Komische film uit Frankrijk die zich afspeelt in Parijs ten tijde van de pandemie. De excentrieke bewoners van een flatgebouw moeten zich aanpassen aan de nieuwe omstandigheden.

Found (woensdag 20/10, Netflix) Documentaire waarin drie Amerikaanse tieners die werden geadopteerd na een DNA-test ontdekken dat ze familie zijn van elkaar. Ze reizen daarna naar China om daar hun echte ouders te zoeken.

Flip a Coin (donderdag 21/10, Netflix) Documentaireserie waarin de leden van de Japanse rockband One Ok Rock niet kunnen toeren, en daarom aan de slag gaan met voorbereidingen op een groots online optreden voor hun fans.

Sex, Love & Goop (donderdag 21/10, Netflix) Lifestyleprogramma van Gwyneth Paltrow die, samen met een team van experts, met koppels in gesprek gaat over hun obstakels op het gebied van seks en intimiteit. Bekijk de trailer.

Insiders (donderdag 21/10, Netflix) Spaanse realityshow waarin twaalf mensen denken dat ze in de laatste castingronde van een televisieprogramma zitten. In werkelijkheid worden ze al gefilmd en maken ze kans op 100.000 euro.

Life’s a Glitch with Julien Bam (donderdag 21/10, Netflix) Duitse komedieserie over een beroemde influencer die met zijn sidekick per ongeluk in een parallelle dimensie belandt en een manier zoekt om weer thuis te komen.

Komi Can’t Communicate (donderdag 21/10, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een mangastrip, waarin Tadano zijn extreem verlegen klasgenote Komi helpt met haar doel om bevriend te raken met honderd mensen.

 

Aangekochte films, specials en docu's...

My Best Friend's Wedding (vrijdag 15/10, Netflix) Niet de versie met Julia Roberts, maar een Chinese remake van de romantische film waarin een vrouw spijt krijgt als haar jeugdvriend gaat trouwen.

Deep Impact (vrijdag 15/10, Netflix) Rampenfilm van Mimi Leder (ER) waarin een komeet het leven op aarde dreigt te vernietigen. De Amerikaanse president (Morgan Freeman) neemt maatregelen.

People Places Things (vrijdag 15/10, Netflix) Komische dramafilm waarin een net gescheiden man (Jemaine Clement) worstelt met problemen op het gebied van zijn carrière en ouderschap.

Angeliena (vrijdag 15/10, Netflix) Zuid-Afrikaanse tragikomedie over een geliefde parkeerwachter die besluit om haar grote droom - het maken van een wereldreis - eindelijk te verwezenlijken.

Birds of Prey (zondag 17/10, Netflix) Spin-off van Suicide Squad waarin Harley Quinn (Margot Robbie) haar relatie met The Joker verbreekt en dan zwaar in de problemen komt. Lees de recensie.

Richard Jewell (zondag 17/10, Netflix) Waargebeurde dramafilm van Clint Eastwood over een beveiliger wiens leven plots in een hel verandert, wanneer de media hem aanwijst als mogelijke terrorist.

Everybody Happy (zondag 17/10, Netflix) Belgische dramafilm over een onzekere komiek die moet toeren terwijl hij enorm uitgeput is, en zich af begint te vragen of alles nog wel echt zin heeft.

Wildschut (zondag 17/10, Netflix) Nederlands-Belgische misdaadfilm over twee voortvluchtige criminelen die zich schuilhouden op de boerderij Wildschut en de familie die daar woont in gijzeling nemen.

In Kluis (zondag 17/10, Netflix) Nederlands-Belgische dramafilm over een man die vanuit een kasteel met zijn telescoop een schilder en een vrouw in de gaten houdt en door hen geobsedeerd raakt.

Slachtvee (zondag 17/10, Netflix) Nederlands-Belgische thrillerfilm waarin een man hoort dat hij terminaal ziek is. Hij besluit zijn laatste dagen te gebruiken om slechte mensen uit de weg te ruimen.

 

 

Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.

Lees ook