Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.

Dit weekend...

Lucifer S06 (vrijdag 10/09, Netflix) Slotreeks van de bovennatuurlijke misdaadserie waarin de op aarde gevestigde duivel (Tom Ellis) inmiddels op het punt staat de plek van God in te nemen. Tien afleveringen. Bekijk de trailer.

Kate (vrijdag 10/09, Netflix) Actiefilm van de producent van Atomic Blonde, waarin Mary Elizabeth Winstead (Fargo) te zien is als een vergiftigde huurmoordenaar die uit is op wraak. Ook met Michiel Huisman. Bekijk de trailer.

Prey (vrijdag 10/09, Netflix) Duitse thrillerfilm over vijf vrienden die een rustige wandeling maken in het bos, maar vervolgens in een nachtmerrie belanden wanneer ze plots op de hielen worden gezeten door een mysterieuze schutter.

Metal Shop Masters (vrijdag 10/09, Netflix) Competitieve realityshow gepresenteerd door komiek Jo Koy, waarin zeven metaalkunstenaars de meest bizarre creaties moeten maken met gehard staal en zo een geldprijs kunnen winnen.

 

Na het weekend...

Jack Whitehall: Travels with my Father S05 (dinsdag 14/09, Netflix) Reisprogramma met komiek Jack Whitehall, die de wereld over trekt met zijn vader. In dit slotseizoen onderneemt het duo een tocht door het Verenigd Koninkrijk.

The World’s Most Amazing Vacation Rentals S02 (dinsdag 14/09, Netflix) Realityshow waarin drie mensen overal ter wereld de mooiste vakantiehuizen bezoeken. Ze delen hun tips en houden ook rekening met lagere budgetten.

You vs. Wild: Out Cold (dinsdag 14/09, Netflix) Interactieve special van Bear Grylls, die is neergestort in de bergen. De kijker mag zijn keuzes maken terwijl hij naar een vermiste piloot zoekt en ook nog zelf moet zien te overleven.

Nightbooks (woensdag 15/09, Netflix) Door Sam Raimi geproduceerde horrorfilm voor het hele gezin, waarin een heks (Krysten Ritter) jonge kinderen gevangenneemt en ze dan dwingt om enge verhalen te verzinnen. Bekijk de trailer.

Schumacher (woensdag 15/09, Netflix) Documentaire over F1-autocoureur en zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher. De film werd gemaakt met de volledige medewerking van zijn ouders en zijn gezin. Bekijk de trailer.

Nailed It! S06 (woensdag 15/09, Netflix) Competitieve realityshow waarin thuisbakkers de mooiste culinaire meesterwerken na moeten bootsen, maar tot hilariteit van de jury altijd met enorm bizarre misbaksels op de proppen komen.

Too Hot To Handle Latino (woensdag 15/09, Netflix) Latijns-Amerikaanse uitvoering van de realityshow waarin de aantrekkelijkste singles worden uitgedaagd om geen seks te hebben en onthouding wordt beloond met 100.000 dollar.

My Heroes Were Cowboys (donderdag 16/09, Netflix) Biografische documentaire over het leven van Robert Wiltshire, die tijdens zijn moeilijke jeugd troost vond in westerns en nu zijn droomt leeft door paarden te trainen op filmsets.

Final Space S03 (donderdag 16/09, Netflix) Komische animatieserie over de astronaut Gary en de planeet verwoestende alien Mooncake die zijn sidekick wordt. Gary’s nieuwe kompaan is echter tevens het doelwit van een superschurk.

He-Man and the Masters of the Universe (donderdag 16/09, Netflix) Naast Masters of the Universe: Revelation volgt er nog een andere animatieserie waarin He-Man de strijd aangaat met de slechte Skeletor en andere boosdoeners.

 

Aangekochte films, specials en docu's...

Try (vrijdag 10/09, Netflix) Spaanse dramafilm over een man en een vrouw (beide acteurs schreven ook mee aan het script) die elkaar kennen uit hun jeugdjaren en nu in New York wonen, waar ze elkaar weer treffen.

Monkey (vrijdag 10/09, Netflix) Bulgaarse dramafilm over twee halfzussen in hun tienerjaren, die plots gedwongen worden om snel volwassen te worden wanneer hun vader tijdens een operatie in een coma belandt.

Crawl (zondag 10/09, Netflix) Horrorfilm van de maker van Oxygen, over een vrouw (Kaya Scodelario) die tijdens een overstroming haar vader (Barry Pepper) wil redden, maar vast komt te zitten in een huis vol alligators.

Skyscraper (dinsdag 14/09, Netflix) Actiefilm met Dwayne Johnson (voorzien van een been-prothese) die hier een 'die hardje' doet: hij moet in een wolkenkrabber af zien te rekenen met criminelen. Lees de recensie.

The Man Between (woensdag 15/09, Netflix) Britse film noir met James Mason en Claire Bloom, die zich afspeelt in Berlijn na de Tweede Wereldoorlog. De zus van een Britse officier belandt in een spionagecomplot.

A Touch of Love (woensdag 15/09, Netflix) Britse dramafilm met een piepjonge Ian McKellen. Een kuise, jonge vrouw (Sandy Dennis) wordt na haar allereerste keer seks (met McKellens personage) ongewild zwanger.

 

Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.

Lees ook