Tully

Overzicht: nieuwe films en series bij de NPO

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.

Nieuwe series dit weekend...

Midsomer Murders S22 (zaterdag 15/01, NPO 2) Na een korte winterstop gaat het Britse drama weer verder. In deze aflevering vindt er een moord plaats tijdens het stropoppenfestival: men ontdekt een dode vrouw in haar winkel.

 

Nog lopende series dit weekend...

Dexter: New Blood (vrijdag 14/01, NPO 3) Nu ze geen geheimen meer voor elkaar hebben denken Dexter en Harrison aan een normaal leven in Iron Lake. Maar er zijn nog steeds bedreigingen van buitenaf. Laatste aflevering in de reeks.

Close to Me (vrijdag 14/01, NPO 2) Jo voelt zich alleen en bezoekt een praatgroep waar ze vriendschap sluit met een lotgenoot. Rob doet thuis een bekentenis, maar dat blijkt echter niet de enige verrassing die Jo te wachten staat.

Flikken Maastricht S16 (zaterdag 14/01, NPO 1) Nu Van Dongen andere prioriteiten heeft moet Wolfs alleen op pad: hij onderzoekt een moord in een verzorgingstehuis, waarbij hij ontdekt dat het slachtoffer een valse identiteit heeft.

Angela Black (zaterdag 15/01, NPO 3) Angela heeft ingestemd met het plan van Ed en moet het nu enkel nog uitvoeren. Ten einde raad maakt ze zich klaar voor een avond die haar eindelijk van haar echtgenoot moet verlossen.

Pørni (zondag 16/01, NPO 2) Pørni besluit zich op te geven voor een blind date, wat een interessant avondje oplevert. Tijdens een handbalwedstrijd gaat Leo over de schreef. En Joakim kan eindelijk naar zijn nieuwe pleegouders.

The Spectacular (zondag 16/01, NPO 3) Nederlands-Ierse misdaadserie waarin een IRA-cel actief is in Limburg. Een rechercheteam onder leiding van Jeanine Maes (Hadewych Minis) moet de zaak onderzoeken. Lees de recensie.

 

Films dit weekend...

Out Stealing Horses (vrijdag 14/01, NPO 2) Noorse dramafilm gebaseerd op het boek van Per Petterson. Een eenzame weduwnaar (Stellan Skarsgard) in isolatie haalt herinneringen op aan een zomer in zijn jeugd. Lees de recensie.

Tully (vrijdag 14/01, NPO 3) Drama van Jason Reitman en Diablo Cody (die eerder Juno maakten) waarin Charlize Theron bijna bezwijkt onder het moederschap, maar gelukkig hulp krijgt van haar nieuwe oppas Mackenzie Davis.

De Hel van '63 (zaterdag 15/01, NPO 3) Drama over de barre omstandigheden waar schaatsers tijdens de Elfstedentocht van 1963, die mede door toedoen van grote druk van de media toch doorgang vond, mee te maken kregen.

 

Nog lopende series na het weekend...

Downton Abbey (maandag 17/01, NPO 2) Het Britse kostuumdrama over de familie Crawley en hun bedienden is weer dagelijks te zien op televisie. Alle seizoenen zijn nu tevens online te bekijken via NPO Plus. Lees hier meer.

Zina (dinsdag 18/01, NPO 3) Met veel humor gevulde dramaserie over de levens van vijf Marokkaans-Nederlandse vriendinnen die zich afspeelt ergens tussen de Marokkaanse cultuur en de Hollandse polderrealiteit. Bekijk de trailer.

Nood (dinsdag 18/01, NPO 1) 112-centralist Bilal krijgt een telefoontje van Asma, die haar vriendin Yasmina maar niet wakker krijgt. Asma wil echter niet dat er een ambulance komt en blijkt zich in het huis van een politicus te bevinden.

 

Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.

Lees ook