Netflix sluit nieuwe deal met Adam Sandler

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Adam Sandler tekent een nieuw contract bij Netflix. De komiek en acteur brengt nogmaals 4 films exclusief naar de VOD-dienst.

In 2014 sloot Sandler zijn eerste deal met Netflix. Het voormalige castlid van Saturday Night Live zag destijds een aantal van zijn films (onder meer Jack & Jill en That’s My Boy) floppen in de bioscoop, terwijl zijn werk wel nog steeds ontzettend goed werd bekeken op Netflix. En dus haalde de VOD-dienst hem aan boord voor een viertal exclusieve speelfilms. De eerste 2 (The Ridiculous 6 en The Do-Over) zijn al te streamen en op 14 april wordt de derde (Sandy Wexler) vrijgegeven. Na de nu nog titelloze laatste film, zullen er straks dus nogmaals vier gaan volgen. ‘Adam Sandler is één van de grootste komieken ter wereld en zijn films worden op Netflix overal ontzettend goed bekeken’, liet Netflix weten in een verklaring. ‘We kijken dan ook erg uit naar het vervolg van onze samenwerking.’

Sandler staat bekend om zijn typetjes in films als Happy Gilmore en Little Nicky en zijn romkoms met Drew Barrymore (Santa Clarita Diet). Hij speelde ook een aantal serieuzere rollen, onder meer in Punch Drunk Love van regisseur Paul Thomas Anderson.

https://www.youtube.com/watch?v=fAn8y8CJdD8

LAATSTE NIEUWS