Vooruitblik: nieuw op Netflix in november

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Godless

Al klaar met Stranger Things? Geen nood, want Netflix heeft voor november weer een heleboel nieuws klaarstaan.

Een van de smaakmakers deze maand is de Marvel-serie The Punisher (17 november, bekijk de trailer) met Jon Bernthal. Er wordt echter afgetrapt met Alias Grace (3 november, bekijk de trailer), waarin Sarah Gadon beschuldigd wordt van moord. Daarna volgt het tweede seizoen van de sitcom Lady Dynamite (10 november, bekijk de trailer) met Maria Bamford. Na de release van The Punisher kun je nog kijken naar de miniserie Godless (22 november, bekijk de trailer) met Jeff Daniels als keiharde outlaw. Tot slot treffen we later deze maand ook Spike Lee’s eerste tv-serie She’s Gotta Have It (23 november, bekijk de trailer) en het tweede seizoen van Frontier (24 november, nog geen trailer, lees de recensie van het eerdere seizoen) met Jason Momoa aan op Netflix.

Ook series van andere zenders onbreken niet. Vandaag verschijnt het achtste seizoen van Modern Family (lees de recensie), het tweede seizoen van Greenleaf (lees de recensie van het eerdere seizoen) en het eerste seizoen van het moordmysterie Guilt. Volgende week wordt er nog een moordmysterie ontrafeld in The Sinner met Jessica Biel (7 november, bekijk de trailer). Vanaf 18 november kun je kijken naar de eerste helft van het zesde seizoen van Teen Wolf. Aan het einde van de maand (28 november) wordt ook het tweede seizoen van de Australische serie Glitch (bekijk de trailer, lees de recensie van het eerdere seizoen) toegevoegd. Verder zijn er deze maand ook weer nieuwe afleveringen te zien van Riverdale, Dynasty, Star Trek: Discovery, Designated Survivor en Arrow.

https://www.youtube.com/watch?v=2Ey0SodBLII

Wat betreft Netflix-films staat deze maand het historische drama Mudbound (17 november, bekijk de trailer) met onder anderen Carrey Mulligan en Mary J. Blige centraal. Daarnaast kun je nog kijken naar 6 Days (3 november) dat gaat over de bestorming van de Iraanse ambassade in 1980 en het romantische A Christmas Prince (17 november). Op het gebied van documentaires springt vooral Jim & Andy – The Great Beyond (17 november, bekijk de trailer) over de relatie tussen Jim Carrey en Andy Kaufman in het oog. Daarna volgen ook nog Saving Capitalism (21 november) en Cuba and The Cameraman (24 november).

Vanaf vandaag kun je op Netflix tevens kijken naar een dubbele dosis Will Smith in de vorm van de actiefilm Bad Boys en de dramafilm The Pursuit of Happyness. Volgende maand is Smith op Netflix te zien in de nieuwe film Bright. Andere films die Netflix al aankondigde voor november zijn Rapunzel (2 november), The Journey is the Destination (7 november), The Divergent Series: Insurgent (18 november) en Goosebumps (22 november).

LAATSTE NIEUWS