Volledige trailer voor derde seizoen Fargo

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Fargo S3

Ewan McGregor praat tegen zichzelf in de volledige trailer voor Fargo. Het derde seizoen gaat op 19 april van start bij FX.

Waar het tweede seizoen van Fargo terugging naar de jaren 70, speelt het tweede seizoen zich af in het jaar 2010. Daardoor zouden oude personages dus terug kunnen keren, hoewel bedenker Noah Hawley (Legion) nog enkel heeft bevestigd dat de nieuwe reeks ‘connecties’ krijgt met de voorgaande seizoenen. In het nieuwe verhaal speelt Ewan McGregor een falende reclasseringsambtenaar, die zijn succesvolle broer (ook gespeeld door McGregor) de schuld geeft van al zijn mislukkingen. De onenigheid tussen de twee brengt ze al snel op het criminele pad. Naast McGregor heeft het derde seizoen bijrollen voor onder andere Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead, Michael Stuhlbarg, David Thewlis, Jim Gaffigan, Scoot McNairy en Shea Whigham.

Seizoen één en twee van Fargo zijn bij ons in Nederland te bekijken op Netflix. Ook het derde seizoen zal straks door de streamingdienst beschikbaar worden gesteld. Lees ook onze recensie van het eerste seizoen van Fargo.

https://www.youtube.com/watch?v=x7NB0YQBQWI

LAATSTE NIEUWS