Trailer voor derde deel van The Ranch

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Netflix komt met nieuwe afleveringen van The Ranch. Eind volgende week worden er weer tien stuks door de VOD-dienst vrijgegeven.

The Ranch is een komische serie (en stiekem eigenlijk ook een drama) bedacht door Don Reo en Jim Patterson. De hoofdrollen zijn voor Ashton Kutcher en Danny Masterson, ooit samen te zien in That 70’s Show. Kutcher speelt Colt, een mislukte rugbyspeler die weer terugkeert naar de familieboerderij waar hij opgroeide. Hij wordt daar herenigd met zijn broer Rooster (Masterson) en zijn knorrige vader Beau (Sam Elliott). Debra Winger (Terms of Endearment) speelt zijn moeder Maggie en ook Wilmer Valderrama (eveneens bekend van That 70’s Show) heeft weer een gastrol. In de nieuwe reeks zit Colt nog steeds vast in een driehoeksverhouding met Abby en Heather, terwijl Rooster een relatie heeft met Mary.

The Ranch heeft verder bijrollen voor Elisha Cuthbert (24), Megyn Price (Grounded for Life) en Kelli Goss (The Young en the Restless). Vanaf 16 juni zie je het derde deel op Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=8k6RwbGHrFs

LAATSTE NIEUWS