Trailer voor superhelden cross-over van The CW

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

The CW komt met een ambitieuze cross-over van al hun superheldenseries. Bekijk de trailer voor het vier afleveringen durende Heroes and Aliens.

De aliens waar in de titel naar wordt verwezen, zijn de redelijk obscure Dominators. Het ras van buitenaardse wezens debuteerde eind jaren zestig in de stripboeken van DC Comics, maar werd daarna nog spaarzaam gebruikt. Nu worden ze echter weer afgestoft voor een optreden op televisie. Om ze te stoppen zijn een heleboel personages uit de verschillende DC-comics series van The CW nodig. De cross-over begint op maandag met Supergirl en gaat op dinsdag verder in The Flash. Op woensdag komt iedereen samen in Arrow en op donderdag wordt de verhaallijn afgesloten in Legends of Tomorrow. In de trailer krijgen we al aardig wat van de team-up te zien, met onder meer een interactie tussen Heat Wave (Dominic Purcell uit Prison Break) en Supergirl (Melissa Benoist).

De DC-universum op The CW begon ooit met Arrow. Daarna volgden The Flash en Legends of Tomorrow en dit jaar werd ook Supergirl overgenomen van CBS. Later dit seizoen krijgen The Flash en Supergirl nog een andere cross-over in een musical-aflevering. Lees ook ons artikel over waarom cross-overs wel of niet werken.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=cfvEscEGWfI

LAATSTE NIEUWS