Foo Fighters

Tracks: Foo Fighters, Tune-Yards en Arcade Hearts

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Foo Fighters, Tune-Yards en Arcade Hearts.

Foo Fighters - Soldier
Een maand na de release van het album Concrete and Gold zijn Foo Fighters alweer terug met nieuw werk. Dave Grohl en co. brengen ‘Soldier’ uit als onderdeel van het compilatiealbum 7-inches for Planned Parenthood, waarmee geld ingezameld wordt voor gezondheidszorg voor zwangere vrouwen in Amerika.

https://www.youtube.com/watch?v=2tgHmaWREYM

Tune-Yards - Look at your hands
Een extreem catchy nieuwe track van Tune-Yards, ter ere van de aankondiging van nieuw album I Can Feel You Creep Into My Private Life. Naast dat nieuws, maakte zanger Merrill Garbus ook bekend dat Tune-Yards nu officieel een duo is. Nate Brenner, die bij optredens altijd al meespeelde, is nu een erkend deel van de band. Het nieuwe album verschijnt op 19 januari.

https://www.youtube.com/watch?v=zAadziqcQZw

Arcade Hearts - Running
Na de release van vorige single ‘Honey’ noemden we Arcade Hearts al veelbelovend, en die staat nog steeds met de nieuwe track ‘Running’. De jonge Britse band (het is pas single nummer vier) laat indierock en disco op een knappe manier samensmelten. Kom maar op met die debuutplaat!

https://www.youtube.com/watch?v=t-6uQvsoSe4

Beluister alle besproken tracks op onze playlist op Spotify en abonneer!

https://open.spotify.com/user/1117868119/playlist/00VdOESLiZooxHZTgPqWqn

Lees ook