Bjork

Tracks: Björk, Ady Suleiman en Dashboard Confessional

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Björk, Ady Suleiman en Dashboard Confessional.

Björk - Blissing me
Op haar aankomende album Utopia wil Björk de luisteraar optimistisch laten zijn. ‘Als het ooit nodig was, is het nu,’ geeft de zangeres aan. Het dromerige ‘Blissing me’ weet ons in ieder geval in een aangename trance te brengen. Utopia laat niet lang meer op zich wachten: het album verschijnt aanstaande vrijdag al.

https://www.youtube.com/watch?v=PHWAZNkqwN4

Ady Suleiman - I remember
Vrolijke tonen van Ady Suleiman. De twintiger uit het Engelse Nottingham maakt hiphop, aangekleed met blazers en soulvolle refreinen. Het is nog altijd wachten op het debuutalbum van Suleiman (‘very very soon’, tweette hij een paar dagen geleden). Als de rest van de tracks klinken zoals ‘I remember’, dan is het te hopen dat ‘ie opschiet.

https://www.youtube.com/watch?v=76JI1my2deA

Dashboard Confessional - We fight
Emo-tijden herleven. In de week dat Fall Out Boy de nieuwe single ‘Hold me light or don’t’ uitbrengt, keert Dashboard Confessional terug met de eerste nieuwe track in acht jaar tijd. En die is beter dan de nieuwe Fall Out Boy. ‘We fight’ is de eerste single van de comebackplaat Crooked Shadows, die op 9 februari verschijnt.

https://www.youtube.com/watch?v=4SANXNco_y4

Beluister alle besproken tracks op onze playlist op Spotify en abonneer!

https://open.spotify.com/user/1117868119/playlist/00VdOESLiZooxHZTgPqWqn

Lees ook