Tracks: Arctic Monkeys, André 3000 en Mitski

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Arctic Monkeys, André 3000 en Mitski.

Arctic Monkeys - Four Out of Five

De Arctic Monkeys vinden zichzelf opnieuw uit op Tranquility Base Hotel + Casino, het album dat vorige week vrijdag uitkwam. Op het album ruilt frontman Alex Turner de gitaren in voor piano’s, en horen we een veel rustigere kant van de band. ‘Four Out of Five’ is de eerste single van die zesde plaat.

André 3000 - Me & My (To Bury Your Parents)

We kennen André 3000 voornamelijk als de helft van OutKast, het eigenzinnige R&B-duo met lollige hits als ‘Hey Ya’ en ‘Roses’. Op de nieuwe track ‘Me & My (To Bury Your parents)’ laat de Amerikaan zijn gevoelige kant horen. In deze minimalistische ballad bezingt hij het verliezen van zijn ouders.

Mitski - Geyser

Een groots klinkende track van de 27-jarige singer-songwriter. Nieuwe single ‘Geyser’ is afkomstig van Be the Cowboy, het vijfde album van de zangeres. Waar ze voorheen vaak rock met rafelige randjes maakte, lijkt ze die muziek nu te combineren met een bombastischer geluid.

Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!

Lees ook

Follow the leader: The Ranch

Soundtrack: Dynasty

Follow the leader: A Series of Unfortunate Events

The 100

Soundtrack: The 100

Tracks: Johan, Jimmy Eat World en Ray Davies