The Willoughbys: trailer voor nieuwe animatiefilm

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

The Willoughbys

In de Nederlands gesproken versie zijn onder anderen Paul Groot en Tjitske Reidinga te horen.

Vorig jaar leverde Netflix met Klaus een van de allerbeste animimatiefilms van het jaar af en dit jaar proberen ze dat succes te evenaren met The Willoughbys. De bewerking van het kinderboek van auteur Lois Lowry volgt vier kinderen die een plan bedenken om van hun egoïstische ouders af te komen en vervolgens op zoek gaan naar een nieuwe familie. Ze krijgen daarbij gezelschap van een olijke oppas (Maya Rudolph). Verder bestaat de cast nog uit onder anderen Will Forte, Jane Krakowski, Martin Short, Ricky Gervais, Vincent Tong en Terry Crews. In de Nederlandse versie doet Soundos El Ahmadi de stem van de oppas en zijn verder nog Tjitske Reidinga, Paul Groot en Johnny Kraaijkamp te horen. De film werd gemaakt door Chris Pearn (Cloudy with a Chance of Meatballs 2).

The Willoughbys verschijnt 22 april op Netflix. Bekijk hieronder zowel de Engelse als de Nederlandse trailer, en een filmpje met de Nederlandse stemacteurs op een rij.

https://www.youtube.com/watch?v=HnG4ag3Nkes&t=1s https://www.youtube.com/watch?v=RWZZJnPHTyE https://www.youtube.com/watch?v=q643rpL66bk

LAATSTE NIEUWS