The Sandhamn Murders S06 komt naar de NPO

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

De Zweedse boekenreeks werd door de bedenker van The Bridge en Marcella bewerkt voor televisie.

The Sandhamn Murders speelt zich af op het gelijknamige Zweedse eiland voor de kust van Stockholm. In het zesde seizoen hebben de nieuwe eilandbewoners Carsten en Celia Larsson iedereen uitgenodigd voor een feest om hun nieuw gebouwde luxe huis in te wijden. Helaas heeft niet iedereen zin in het feest. Het bouwproject heeft namelijk de woede van veel van de bewoners van het eiland opgeroepen, die verre van tevreden zijn met hun nieuwe buren. Het feest kent dan ook een catastrofaal einde. In de zesde reeks keren Jakob Cedergen (Those Who Kill) en Alexandra Rapaport (The Hunt) weer terug als Thomas Andreasson en Nora Linde. The Sandhamn Murders is gebaseerd op de boeken van Viveca Sten. De adaptatie was in handen van Hans Rosenfeldt, die eveneens verantwoordelijk is voor misdaadseries als The Bridge en Marcella.

Het zesde seizoen van The Sandhamn Murders is vanaf 22 september te zien op NPO 3. Vanaf 18 augustus worden ook de voorgaande seizoenen van de serie herhaald.


How to get Away With Murder S04 naar Netflix

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Het vierde seizoen van How to Get Away with Murder bevat tevens een cross-over met de serie Scandal.

Naast haar zeer succesvolle filmcarrière, de Oscarwinnares is momenteel in de bioscoop te zien in Widows, heeft Viola Davis ook nog een tv-serie op de Amerikaanse zender ABC. In How to Get Away with Murder geeft ze gestalte aan Annalise Keating, een docent strafrecht op een universiteit in de stad Philadelphia. Samen met een aantal studenten raakt ze verzeild in uiterst complexe moordmysteries. How to Get Away with Murder werd bedacht door Peter Nowalk, die eerder werkte aan Scandal en Grey's Anatomy. Shonda Rhimes, de bedenker van Scandal en Grey's Anatomy die onlangs een contract tekende bij Netflix, is dan ook één van de producenten. Het vierde seizoen van de serie bevat tevens een cross-over met Scandal, waarin Kerry Washington te zien is als Olivia Pope.

Het vierde seizoen van How to Get Away with Murder is vanaf 1 januari te bekijken op Netflix. Er is ook een vijfde seizoen, dat eerder dit jaar van start ging in Amerika.

Lees ook: How to Get Away with Murder S03: hippe equivalent van Agatha Christie.


One Day at a Time S03 heeft datum

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Het derde seizoen van de Latijns-Amerikaanse sitcom wordt in februari toegevoegd op Netflix.

One Day at a Time draait om de familie Alvarez: Penelope (Justina Machado) probeert als alleenstaande moeder te zorgen voor zoon Alex (Marcel Ruiz) en dochter Elena (Isabella Gomez) en krijgt daarbij hulp van haar Cubaanse moeder Lydia (Rita Moreno). In het derde seizoen zullen ook acteurs Todd Grinnell en Stephen Toblowsky opnieuw te zien zijn. Daarnaast is er ook een gastrolletje weggelegd voor Gloria Calderon Kellett, één van de bedenkers en showrunners van de serie. Zij zal gestalte geven aan Nicole, een potentiële nieuwe liefde voor Victor (James Martinez). Calderon Kellett zal tevens de laatste twee afleveringen van het seizoen zelf regisseren. Eerder onthulden de makers dat ook zangeres Gloria Estefan een gastrol krijgt in het nieuwe seizoen.

Het derde seizoen van One Day at a Time verschijnt 8 februari op Netflix. Bekijk hieronder de aankondiging, met daarin de eerdere Twitter-reacties van de fans.

Lees ook: One Day at a Time S02: latino-sitcom met hart, humor en lef.

https://www.youtube.com/watch?v=MHuhm_7x72w

The Bridge S04 komt naar Netflix

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Netflix zal op nieuwjaarsdag ook het laatste seizoen van de Scandinavische crimi aan het aanbod toevoegen.

De eerste drie seizoenen van The Bridge werden met ingang van november van Netflix verwijderd, waardoor de komst van het vierde seizoen eigenlijk wel van de baan leek. Niet veel later werden de drie seizoenen echter weer aan het aanbod toegevoegd, en op 1 januari zal het vierde seizoen op Netflix beschikbaar komen. In deze reeks onderzoekt rechercheur Henrik Sabroe de moord op Margrethe Thormod, de directrice van de Deense immigratiedienst, die op een gruwelijke manier is gestenigd. Saga Norén zit aan de start van het vierde seizoen in de gevangenis, omdat ze verdacht wordt van de moord op haar moeder. The Bridge werd bedacht door Hans Rosenfeldt (Marcella, The Lawyer), die heeft bevestigd dat het vierde seizoen tevens het laatste seizoen van de serie is.

Heb je het vierde seizoen van The Bridge nog niet gezien? Lees dan hier wat je zoal kunt verwachten. De nieuwe afleveringen zijn vanaf 1 januari te bekijken op Netflix.


Suits S06 wordt 25 januari hervat

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Netflix zal eind volgende maand dan eindelijk de laatste zes afleveringen van seizoen zes beschikbaar stellen.

Eerder dit jaar kondigde Netflix aan dat het zesde seizoen van Suits op 13 juli aan het aanbod toegevoegd ging worden. Helaas bleek het achteraf enkel te gaan om de eerste tien afleveringen. Inmiddels heeft de VOD-dienst echter bekend gemaakt dat het zesde seizoen (met nog zes afleveringen te gaan) op 25 januari wordt hervat. In de tweede helft van het zesde seizoen probeert Mike Ross (Patrick J. Adams) een legitieme advocaat te worden, maar helaas is dat alleen mogelijk met de goedkeuring van Anita Gibbs (Leslie Hope). In Amerika is nu overigens het alweer achtste seizoen van Suits aan de gang. Daarin is Katherine Heigl (Grey's Anatomy) de cast is komen versterken, terwijl ook Dulé Hill (Psych) inmiddels deel uitmaakt van de vast cast.

Het zesde seizoen van Suits wordt op 25 januari hervat. Daarnaast wordt er tevens gewerkt aan een spin-off over Jessica Pearson (Gina Torres), getiteld Second City.


The Punisher S02 verschijnt in januari

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Er is nog geen datum, maar Netflix bevestigde dat het tweede seizoen al op korte termijn in première gaat.

The Punisher (Jon Bernthal) werd destijds geïntroduceerd in het tweede seizoen van de serie Daredevil. Niet veel later kreeg hij een spin-off, waarin hij met veel bruut geweld een criminele samenzwering bloot probeerde te leggen. Hij werd daarbij ondersteund door Micro (Ebon Moss-Bachrach), een voormalig werknemer van de NSA. De acteurs die straks terugkeren voor seizoen twee zijn Ben Barnes (Billy Russo), Amber Rose Revah (Dinah Madani) en Jason R. Moore (Curtis Hoyle). Of Moss-Bachrach opnieuw van de partij is als Micro werd nog niet bevestigd. Josh Stewart (sluipschutter Solotov in het derde seizoen van Shooter) werd aan de cast toegevoegd als een mysterieus personage met een gewelddadig verleden. Andere bekende namen die de cast komen versterken zijn Corbin Bernsen (Psych) en Annette O'Toole (Nash Bridges).

De komst van de tweede reeks werd onthuld aan het einde van het onderstaande filmpje, waarin Netflix de belangrijkste VOD-releases voor januari op een rijtje zet.

https://www.youtube.com/watch?v=BPaRJxuXe3A