The Princess Switch: trailer voor romkom

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Vanessa Hudgens (High School Musical) is in de kerstfilm te zien naast Sam Palladio (Nashville).

Onlangs verscheen The Holiday Calender op Netflix, maar de VOD-dienst heeft voor de laatste maanden van 2018 nog veel meer romantische kerstfilms in aantocht. Een daarvan is The Princess Switch, waarin Vanessa Hudgens een dubbelrol speelt. Het verhaal volgt Stacy (Hudgens), die tijdens haar werk in een bakkerij een prinses (weer Hudgens) tegen het lijf loopt. Aangezien de prinses als twee druppels water op haar lijkt en graag even aan haar hectische bestaan zou willen ontsnappen, besluiten de twee van plaats te wisselen. In het paleis valt Stacy vervolgens voor Prince Edward (Sam Palladio, die we vooral kennen als zanger Gunnar Scott uit Nashville), de verloofde van de prinses. De prinses laat op haar beurt een oogje vallen op een collega van Stacy.

The Princess Switch is vanaf 16 november te zien op Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=-WBhj57fHeI

The Fix: eerste panelshow van Netflix

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Verschillende komieken lossen binnen dertig minuten een aantal globale problemen op in The Fix.

Naast recente realityshows als Queer Eye en Westside en competities als Nailed It! en The Final Table komt Netflix nu met een komische panelshow. The Fix wordt gepresenteerd door Jimmy Carr, de Britse komiek die eveneens de panelshow 8 out of 10 Cats presenteert op Channel 4. Ook is hij bekend als de host van The Big Fat Quiz. Carr wordt in zijn Netflix-show vergezeld door de Amerikaanse komiek D.L. Hugley en de Canadese comédienne Katherine Ryan, die fungeren als teamcaptains en elke aflevering ondersteund worden door een gast. De teams krijgen grootschalige problemen voorgelegd, waarvoor ze steeds een passende oplossing moeten bedenken. Aan het einde stemt het publiek op hun favoriete 'fix'. Tussendoor onthult Mona Chalabi, een Britse journaliste die heel veel verstand heeft van cijfers en nummers, allerlei weetjes en trivia.

The Fix verschijnt 14 december op Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=Lz8CZ8jb7YY

Trailer voor vervolg op A Christmas Prince

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Rose McIver (iZombie) en Ben Lamb (Divergent) keren terug voor A Christmas Prince: The Royal Wedding.

Netflix had het afgelopen jaar veel succes met romkoms, waarbij de film To All the Boys I've Loved Before één van de best bekeken films van 2018 was. Nu het jaar bijna ten einde is, verschijnen er tevens een aantal romantische kerstfilms bij de VOD-dienst: na onlangs The Holiday Calender is het nu bijna de beurt aan A Christmas Prince: The Royal Wedding, het vervolg op het eind vorig jaar verschenen Christmas Prince, dat volgens Netflix enorm goed bekeken werd. In de sequel bereiden Amber (Rose McIver uit iZombie) en Richard (Ben Lamb uit The White Queen) dan eindelijk hun huwelijk voor. Toch begint Amber te twijfelen of ze wel geschikt is als koningin, terwijl Richard te maken krijgt met een politieke crisis die het koninkrijk in gevaar zou kunnen brengen.

A Christmas Prince: The Royal Wedding is vanaf 30 november te zien op Netflix. De film werd geschreven door onder anderen Robin Bernheim (The Princess Switch).

https://www.youtube.com/watch?v=XYC4MYAuw8s

Jack Reacher krijgt reboot als tv-serie

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Volgens Lee Child is er een deal gesloten om zijn Jack Reacher-boeken te verfilmen voor het kleine scherm.

Jack Reacher werd eerder gespeeld door Tom Cruise, in twee speelfilms die nu te zien zijn op Netflix. De tv-serie begint echter opnieuw met een andere acteur. In de boeken is Reacher een bijna twee meter lange reus en veel fans waren destijds erg verrast door de casting van Cruise. Hoewel Child naar eigen zeggen wel tevreden was over de films met Cruise, gaat men voor de serie op zoek naar een acteur die qua fysiek meer in de buurt komt van de Jack Reacher uit de boeken. De plannen voor de televisieserie over de rondzwervende ex-militair verkeren nog in een vroeg stadium en er is nog geen zender of aanbieder. De auteur noemde zelf Netflix als een mogelijk onderkomen, maar de serie gaat straks gepitcht worden bij meerdere zenders en VOD-aanbieders.

De eerste Jack Reacher-film bracht wereldwijd 218 miljoen dollar op. De sequel Never Go Back deed het met een opbrengst van 162 miljoen dollar minder goed.


Bosch verlengd met een zesde seizoen

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Het politiedrama met Titus Welliver is nu de langstlopende serie uit de stal van Amazon Prime Video.

Het vijfde seizoen van Bosch verschijnt volgend jaar bij Amazon, maar ook het zesde seizoen is nu dan officieel aangekondigd. Het nieuws werd bekendgemaakt door Michael Connelly, de schrijver van de Bosch-boeken en tevens producent van de tv-bewerking. Titus Welliver geeft in de misdaadserie gestalte aan Hieronymus ‘Harry’ Bosch (zijn naam is een verwijzing naar de Nederlandse kunstenaar), een rechtlijnige detective die moordzaken oplost voor de politie van Los Angeles. Bosch werd bedacht door Eric Overmyer, die eerder werkte aan The Wire en twee acteurs uit die bejubelde HBO-serie meenam naar Amazon: Lance Reddick geeft gestalte aan Bosch' baas Irvin Irving en Jamie Hector speelt zijn partner Jerry Edgar. Bosch is één van de best bekeken series op Amazon.

Wanneer het vijfde seizoen van Bosch op Amazon verschijnt is nog niet bekend. Er verschenen tot nu toe 21 boeken over Bosch, dus de serie kan nog een tijdje mee.

Lees ook: Bosch S04E01-04: de stad als tikkende tijdbom.


Frontier: trailer voor het derde seizoen

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

De oorlog tussen Declan Harp en Hudson’s Bay Company duurt voort in het derde seizoen van Frontier.

De historische actieserie speelt zich af in het noorden van Amerika aan het einde van de 18de eeuw. De pelshandel is op dat moment 'big business' en het Britse Hudson’s Bay Company is de grootste speler op de markt. De outlaw Declan Harp (zelf half Iers en half Native-American) wil daar een einde aan maken en is niet bang om bloed te vergieten. Dat moet ook wel, want in deze wereld worden zakelijke onderhandelingen regelmatig beslist met een steekpartij. Harp wordt gespeeld door Jason Momoa, onder meer bekend als Khal Drogo uit Game of Thrones. Momoa heeft inmiddels ook een filmcarrière, volgende maand is hij bijvoorbeeld te zien in Aquaman, maar de acteur maakt nog altijd graag tijd vrij voor Frontier en hoopt ook een vierde seizoen te mogen maken.

Het derde seizoen van Frontier (wederom zes afleveringen) verschijnt 23 november op Netflix. Jason Momoa is vanaf 13 december in de bioscoop te zien als Aquaman.

Lees ook: Frontier S02E01: nieuwe bloeddoordrenkte pels-perikelen.

https://www.youtube.com/watch?v=I8uf9HowrqY