The Bridge S04: dubbele afleveringen op NPO 2

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Vanaf 21 juli kun je elke zaterdag kijken naar twee afleveringen van het vierde seizoen van The Bridge.

De NPO bevestigde namelijk dat de vierde reeks van de Scandinavische misdaadserie  in dubbele afleveringen wordt geprogrammeerd. De acht afleveringen zullen dus in vier weken worden uitgezonden. In het vierde seizoen van The Bridge wordt er een dode vrouw gevonden op een Deens eilandje bij de Sontbrug. Het slachtoffer is Margrethe Thormod, de directeur van een migratiebureau in Kopenhagen, die betrokken was bij een deportatieschandaal. Ze is door een steniging om het leven gebracht en rechercheur Henrik Sabroe (Thure Lindhardt) gaat samen met zijn Deense collega Jonas Mandrup (Mikael Birkkjær) op onderzoek uit. Sabroe zou echter liever samenwerken met rechercheur Saga Norén (Sofia Helin), maar zij zit *spoiler* aan de start van het vierde seizoen nog in de gevangenis voor de moord op haar moeder.

De eerste drie seizoenen van The Bridge staan nu op Netflix, waar je ook kunt kijken naar twee seizoenen van Marcella, een Britse crimi van de schrijver van The Bridge.

Lees ook: Vrijdag Top Tien: Televisieseries in Scandinavië.

Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

Wijzig hier je cookie-instellingen


Netflix maakt een einde aan Luke Cage

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Vorige week werd Iron Fist al gecanceld en ook Luke Cage zal geen derde seizoen meer krijgen.

De stopzetting van Luke Cage komt toch vrij onverwacht, aangezien het tweede seizoen erg goed werd ontvangen. Er waren dan ook al scenaristen bezig met de scripts voor het door iedereen verwachte derde seizoen. Volgende de website Deadline is Luke Cage nu echter gecanceld vanwege 'creatieve meningsverschillen' tussen Marvel en Netflix. Beide partijen zouden een andere visie voor het derde seizoen voor ogen hebben. Veel fans van de serie hopen dat Luke Cage straks terugkeert op de in 2019 te verschijnen VOD-dienst van Disney, aangezien Marvel eigendom is van Disney. Sommige van die fans hopen zelfs op een adaptatie van de Heroes for Hire-strips, waarin Luke Cage en Iron Fist dan net als in de comics een duo zouden vormen. Momenteel zijn daar echter geen plannen voor, hoewel Disney al wel werkt aan Marvel-series over Loki en Scarlet Witch.

Gisteren verscheen het derde seizoen van Daredevil op Netflix en ook Jessica Jones krijgt volgend jaar een derde seizoen. Daarnaast werd ook The Punisher verlengd.


Trailer voor Legends Of Tomorrow S04

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Het vierde seizoen gaat bij ons nog deze maand op Netflix van start met wekelijkse afleveringen.

Legends of Tomorrow behoort samen met Arrow, The Flash en Supergirl tot het zogenoemde 'Arrowverse' van zender The CW. Het vijfde seizoen van The Flash en vierde seizoen van Supergirl zijn in Nederland al te volgen op Netflix, waar dit weekend ook het zevende seizoen van Arrow van start gaat. Ook het vierde seizoen van Legends of Tomorow begint deze maand op Netflix, hoewel er nog geen concrete datum bekend is. De cast van serie over de tijdreizende superhelden werd uitgebreid met Matt Ryan, die vorig seizoen een gastoptreden had als Constantine, maar nu een vaste rol heeft gekregen. Overigens maken de Legends dit jaar geen deel uit van de jaarlijkse cross-over met Arrow, The Flash en Supergirl, waarin straks wel Ruby Rose zal worden geïntroduceerd als Batwoman.

Het vierde seizoen van Legends of Tomorrow gaat in Amerika 22 oktober van start op The CW. De vierde reeks zal niet lang daarna wekelijks te volgen zijn op Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=CqRZJgA_IqM&t=1s

Narcos: Mexico onthult trailer

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Het vierde seizoen van het succesvolle drugsdrama verplaatst de actie van Colombia naar Mexico.

Na Boyd Holbrook heeft ook Pedro Pascal, die tot nu toe in alle seizoenen te zien was, nu afscheid genomen van Narcos. Er wordt een nieuwe start gemaakt met Michael Peña, bekend van films als End of Watch, Ant-Man en Shooter. Het verhaal speelt zich dit keer af in het Mexico van de jaren tachtig. Peña is te zien als Kiki Camarena, een DEA-agent en familieman, die met behulp van informanten het Guadalajara Cartel in kaart probeert te brengen. Het kartel wordt geleid door Miguel Ángel Félix Gallardo (Diego Luna uit Rogue One: A Star Wars Story), destijds de grondlegger van de hedendaagse drugshandel in Mexico. Het Guadalajara Cartel was tevens de plek waar El Chapo, die ook een eigen serie heeft, zijn start kende. Hij wordt in Narcos: Mexico gespeeld door Alejandro Edda.

Narcos: Mexico is vanaf 16 november te zien op Netflix. Lees ook onze recensie van het derde seizoen van Narcos en beluister daarnaast de soundtrack van de serie.

https://www.youtube.com/watch?v=fPOeMKWuiLY

The Good Doctor S02 komt naar Videoland

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Het ziekenhuisdrama met Freddie Highmore gaat 11 november weer van start bij de VOD-dienst.

The Good Doctor draait om Shaun Murphy (Freddie Highmore, Norman Bates in Bates Motel), een briljante dokter met autisime en het savant-syndroom. Hij gaat aan de slag in het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital in Californië, waar hij moeite heeft om zijn plek te vinden. Gelukkig werpt Dr. Aaron Glassman (Richard Schiff) zich op als zijn mentor. The Good Doctor werd bedacht door David Shore, die eerder succes had met House. In het tweede seizoen wordt de cast uitgebreid met Lisa Edelstein, die destijds in House gestalte gaf aan Dr. Cuddy. Aan het einde van het eerste seizoen bracht SPOILERS Dr. Glassman zijn protegé namelijk op de hoogte van het feit dat er bij hem kanker is geconstateerd en Edelstein speelt een specialist die hem zal behandelen.

De eerste twee afleveringen van seizoen twee debuteren 11 november op Videoland. Daarna volgt elke week een aflevering. Een premièredatum op RTL 4 is er (nog) niet.

https://www.youtube.com/watch?v=1f-bPoui_LY

Romkoms enorm succesvol op Netflix

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Van alle romkoms die Netflix dit jaar produceerde werd To All the Boys I've Loved Before het best bekeken.

Netflix schermt zijn kijkcijfers altijd goed af, maar volgens de website Variety heeft de VOD-dienst toch weer wat getallen onthuld met betrekking tot alle romkoms die verschenen. De vele romantische films die onlangs aan het aanbod werden toegevoegd zijn wereldwijd namelijk meer dan tachtig miljoen keer bekeken. De film To All the Boys I've Loved Before is volgens Netflix zelfs één van hun succesvolste films ooit. Acteurs Lana Condor en Noah Centineo zagen na de release ook hun populariteit op social media toenemen: Condor ging op Instagram van 0,1 miljoen naar 5,5 miljoen volgers en Centineo ging van 0,8 miljoen naar 13,4 miljoen volgers. Andere romantische films die het goed doen op Netflix zijn Set It Up, The Kissing Booth, Like Father en Sierra Burgess Is a Loser.

Netflix heeft voor 2019 weer een nieuwe lading romkoms in ontwikkeling. Mogelijk komt er volgend jaar ook nog een vervolgfilm op To All the Boys I've Loved Before.