Star Trek: Discovery last twee maanden pauze in

ยท Door

Facebook Twitter WhatsApp

Star Trek Discovery

CBS All Access gaat op 7 januari verder met het eerste seizoen van Star Trek: Discovery.

De eerste helft van het seizoen is bijna afgelopen. Komende zondag volgt aflevering tien (vanaf maandag bij ons te zien op Netflix) en daarna moeten de kijkers twee maanden wachten op de volgende episode. Deze zal in Nederland dus vanaf 8 januari op Netflix te zien zijn. Na de winterstop volgen er nog zes afleveringen in totaal, maar Discovery is ook al zeker van nog een tweede seizoen. De serie draait om de door Vulcans grootgebrachte Michael Burnham (Sonequa Martin-Green), die door de federatie wordt opgesloten als verrader, maar uiteindelijk een tweede krans krijgt aan boord van de USS Discovery, waar Gabriel Lorca (Jason Isaacs) de kapitein is. De overige bemanningsleden worden gespeeld door Doug Jones, Shazad Latif en Anthony Rapp.

Streamingdienst Netflix is het grote verzamelpunt van alle Star Trek-series. Zo kun je er eveneens kijken naar onder meer Star Trek: Voyager en Star Trek: The Animated Series.

Lees ook: Star Trek: Discovery: DNA en evangelie keurig bewaakt en Star Trek Discovery S01E05: Baanbrekende aflevering voor lhbt-representatie.

LAATSTE NIEUWS