The Punisher

Soundtrack: The Punisher

ยท Door

Facebook Twitter WhatsApp

Waar veel karakters uit het Marvel-universum nobele doeleinden hebben, is The Punisher vooral uit op wraak. En welke muziek hoort daarbij? Een bak herrie.

'The Punisher is niet voor tere zieltjes', schreven we over de eerste afleveringen van de nieuwe Netflix Original reeks. Acteur Jon Bernthal jaagt als Frank Castle op de moordenaars van zijn familie. Woedend is 'ie, en daarbij klinkt een verzameling woedende muziek.

Een hoop metal dus. En dan kan je haast niet om Metallica heen, de band die met de klassiekers 'One' en 'Enter sandman' op de soundtrack van The Punisher staat. Daarnaast is er ook veel plek voor recente metal, zoals Five Finger Death Punch ('Wrong side of heaven'), Bring Me the Horizon ('Throne') en Avenged Sevenfold ('Hail to the king'). Naast metal is er ook nog plek voor wat punk, met acts als Papa Roach ('Face everything and rise) en Rise Against ('Savior').

Een prima soundtrack voor als je na dertien afleveringen nog niet bent uitgeraasd dus. Beluister de muziek uit The Punisher hieronder.

https://open.spotify.com/user/erick.wright.meijer/playlist/2W1DZeaX7LUecyOh4W1nOz

Lees ook