Seven Seconds: teaser legt focus op Regina King

ยท Door

Facebook Twitter WhatsApp

Regina King (Southland) gaat als wanhopige moeder op zoek naar gerechtigheid voor haar zoon in de nieuwe Netflix-serie van de maker van The Killing.

In Seven Seconds wordt een zwarte tiener door een blanke agent aangereden en voor dood achtergelaten. Openbaar aanklager K.J. Harper (Claire Hope-Ashitey) krijgt de zware taak om de waarheid te achterhalen en zo de zwarte gemeenschap tot bedaren te brengen. Ze krijgt daarbij hulp van de moeder van het slachtoffer, die wordt gespeeld door tweevoudig Emmy-winnaar Regina King (American Crime). De nieuwe teaser voor Seven Seconds legt vooral de nadruk op haar personage en de manier waarop ze met de vreselijke tragedie in het reine probeert te komen. Daarnaast zijn er bijrollen voor Russell Hornsby (Fences), Beau Knapp (Sand Castle) en Michael Mosley (Ozark). Seven Seconds werd bedacht door Veena Sud, bekend van Cold Case en de Amerikaanse remake van The Killing. Gavin O'Connor (Pride & Glory, Warrior) regisseerde de eerste aflevering en treedt tevens aan als producent.

Het eerste seizoen van Seven Seconds (de makers zien de serie als een anthologie) bestaat uit tien afleveringen, die op 23 februari allemaal op Netflix debuteren.

Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

Wijzig hier je cookie-instellingen

LAATSTE NIEUWS