Netflix Kijktip

Shaun of the Dead

Filmtips: Shaun of the Dead, Jaws en Dawn of the Dead

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week een grote witte haai en twee keer een 'of the Dead', eentje serieus en eentje komisch.

Netflix Kijktip

Miss Sloane

Filmtips: Miss Sloane, Free Willy, Spider-Man: Into the Spider-Verse

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week een jongen en zijn orca, Jessica Chastain als powervrouw en meerdere Spider-Mannen.

Kijktip

Dead to Me

Kijktips voor het weekend: Dead to Me, Undercover, Tuca & Bertie en veel meer

Verder een aantal nieuwe speelfilms op Netflix, en na het weekend is het vervolgens ook nog de beurt aan The 100 S06 (Netflix), Chernobyl (Ziggo) en Lucifer S04 (Netflix).

Kijktip

Kijktips voor het weekend: GLOW, Il Cacciatore, Kiss Me First en meer

Netflix trapt het weekend af met nieuwe seizoenen van Nailed It! en GLOW. Daarnaast gaat het eerste seizoen van Kiss Me First in première. Veronica debuteert vandaag de Italiaanse misdaadserie Il Cacciatore.

Kijktip

Kijktips voor het weekend: Luke Cage, Shooter en meer

Netflix pakt vandaag uit met het complete tweede seizoen van Luke Cage en de eerste aflevering van het derde seizoen van Shooter. Na het weekend gaat Patrick Melrose - een nieuwe miniserie met Benedict Cumberbatch - van start bij de NPO.

Kijktip

Kijktips voor deze week: The Ranch, Unsolved, Vera, Dicte en nog veel meer

Een bomvolle lijst deze week, mede dankzij de detectivemaand (Vera, Dicte, Rebecka Martinsson, George Gently) van de NPO. Netflix pakt uit met The Ranch, Voltron, Queer Eye, Unsolved en een viertal films.

De Lagarde Kijktip

Kijktips voor deze week: Marcella, The Staircase en Sense8

Het vorig jaar gecancelde Sense8 wordt vandaag afgesloten met een 2,5 uur durende finale. Verder zien we op Netflix ook het tweede seizoen van de crimi Marcella en de uitgebreide true crime-docu The Staircase.

Kijktip

Kijktips voor deze week: New Girl, Legion, The Americans en meer

Netflix voegt vandaag nieuwe seizoenen van The Americans en New Girl toe. Na het weekend start Ziggo met Succession en C.B. Strike. Ook komen volgende week alle seizoenen van Desperate Housewives naar zowel Videoland als Ziggo.

Kijktip

Kijktips voor deze week: 13 Reasons Why, Cargo en Ripper Street

Naast 13 Reasons Why pakt Netflix ook uit met de zombiefilm Cargo en het tweede seizoen van Fauda. Videoland debuteert de complete serie van Ripper Street en Ziggo komt met de scifi-film Fahrenheit 451.

Kijktip

Kijktips voor deze week: The Rain, Safe en Dear White People

The Rain en het tweede seizoen van Dear White People zijn vanaf vandaag te zien op Netflix. Na het weekend komt Lost weer terug naar Videoland en start de NPO met het derde seizoen van Hinterland.