Ray Donovan S05: de volledige trailer

Na de teaser met enkel een voice-over van Liev Schreiber onthult zender Showtime nu ook de trailer voor het vijfde seizoen van Ray Donovan.

In het nieuwe seizoen van het familiedrama begeeft Ray Donovan (Schreiber) zich weer in de filmwereld, waar hij ‘problemen oplost’ voor de machtigste mensen van Hollywood. Zo gaat hij aan de slag voor Samantha Winslow (een gastrol van Susan Sarandon uit feud), die Ray inschakelt wanneer ze vermoedt dat haar eigen ‘fixers’ teveel van haar schimmige praktijken afweten. Ondertussen is Ray’s vader Mickey (Jon Voight) vastbesloten zijn criminele verleden achter zich te laten, zodat hij weer tijd door kan brengen met zijn kleinkinderen. Het vijfde seizoen bevat verder nog gastrollen van Adina Porter (American Horror Story), Rhys Coiro (Entourage), Lili Simmons (Hawaii Five-0) en C. Thomas Howell (Criminal Minds).

Ray Donovan werd bedacht door Ann Biderman, bekend van Southland. Het vijfde seizoen gaat op 6 augustus van start. De eerste drie seizoenen zijn bij ons te zien op Netflix.