Quiz: wat weet jij over de Pixar-films?

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Doe mee aan onze quiz over de tot nu toe verschenen Pixar-films en maak kans op een Incredibles 2-prijzenpakket.

We mogen in samenwerking met Disney drie setjes vrijkaarten voor de film Incredibles 2 weggeven en één van de drie winnaars krijgt daarbij ook nog eens een Incredibles 2-prijzenpakket toegestuurd, met daarin een kindershirt, een vel stickers en een rugtas

Vanaf 23 juni (de film stond gepland voor 27 juni, maar de première is nu vervroegd) draait Incredibles 2 in de Nederlandse bioscopen. Het is de twintigste film van studio Pixar, die in 1995 met Toy Story hun allereerste film afleverden. Weet jij alles over de voorgaande 19 films van Pixar? Doe dan mee aan onze quiz.

Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

Wijzig hier je cookie-instellingen

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en de jonge baby – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop wanneer er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan.

Incredibles 2 draait vanaf 23 juni in de Nederlandse bioscopen.

Speel de quiz hier!

Lees ook