Quiz: wat weet jij over de Jurassic Park-films?

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Doe mee aan onze quiz over de drie Jurassic Park-films en Jurassic World en maak kans op vrijkaartjes en t-shirts van Jurassic World: Fallen Kingdom!

Vanaf 6 juni draait Jurassic World: Fallen Kingdom (bekijk de trailer voor de vervolgfilm hieronder) in de Nederlandse bioscopen. Weet jij alles over de eerste Jurassic Park-film van Steven Spielberg en de drie daaropvolgende sequels?

Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

Wijzig hier je cookie-instellingen

Doe dan mee aan onze Jurassic Park-quiz (vijftien vragen) en maak kans op een setje vrijkaarten voor Jurassic World: Fallen Kingdom! Bovendien krijgen de drie gelukkige winnaars naast de twee vrijkaartjes ook nog een Jurassic World: Fallen Kingdom t-shirt thuisgestuurd.

Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden. Owen is vastbesloten om de de vermiste raptor die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden. Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn.

Jurassic World: Fallen Kingdom draait vanaf 6 juni in de bioscoop, in 3D, IMAX, Dolby Cinema en 4DX.

Speel de quiz hier!

Lees ook