Promo voor Supergirl S2 introduceert Superman

ยท Door

Facebook Twitter WhatsApp

Volgende maand start het tweede seizoen van Supergirl op de CW. De titelheldin krijgt in een paar afleveringen gezelschap van de man van staal zelf.

In de films wordt Superman gespeeld door Henry Cavill, maar op tv mag Tyler Hoechlin het doen. Hoechlin brak ooit door als het zoontje van Tom Hanks in Road to Perdition. Later had hij op tv hoofdrollen in 7th Heaven en Teen Wolf. Het tweede seizoen introduceert ook Lynda Carter als de Amerikaanse president. Carter werd in de jaren zeventig beroemd door haar rol als Wonder Woman op televisie en duikt nu opnieuw in de wereld van DC Comics. Ondanks dat Supergirl inmiddels is verhuisd van CBS naar de CW, is de cast grotendeels hetzelfde gebleven. Alleen Calista Flockhart heeft een reduceerde rol.

Met de verhuizing naar de CW is Supergirl voortaan te zien op het kanaal dat ook series als Arrow en The Flash uitzendt. Het nieuwe seizoen gaat op 10 oktober van start. Overigens staat er dit jaar wederom een cross-over met The Flash op het programma en dat wordt zelfs een heuse musical-aflevering. Zowel Supergirl-actrice Melissa Benoist als Flash-acteur Grant Gustin hadden ooit al een gastrol in de muzikale serie Glee.

https://www.youtube.com/watch?v=nvzqZKYqQX0

LAATSTE NIEUWS