Podcast

Podcast

Seriemoordenaar DE LAGARDE+

Welke series nemen BN'ers mee naar een onbewoond eiland?

In de podcast van de Lagarde vragen wij sinds anderhalf jaar bekende Nederlanders naar hun favoriete serie in de rubriek Seriemoordenaar. De 17 opvallendste.

Podcast

The New York Times

Podcast van de week: Slow Burn

Een diepgravend onderzoek in een presidentieel schandaal. In acht afleveringen duikt Slow Burn in de affaire tussen Bill Clinton en Monica Lewinsky - en die luisteren weg als een sappige politieke thriller.

Podcast

Podcast luistertips: eerste Oscar-preview

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week de Oscar-kanshebbers en het wonder van de vuilniszak.

Podcast

Podcast luistertips: Conan O’Brien heeft vrienden nodig

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week Conan O’Brien en het Millenniumprobleem.

Podcast

Magnetron Music - wikiportret.nl

Podcast luistertips: Vjeze Fur en de grootste kunstroof ooit

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week een grote kunstroof en de kookkunsten van Vjeze Fur.

Podcast

Podcast luistertips: The Who en Red Dead Redemption 2

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week Roger Daltrey en de game Red Dead Redemption 2.

Podcast

Podcast luistertips: klimaatverandering, Julia Roberts en de doodstraf

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week Julia Roberts en Oprah Winfrey, en de doodstraf.

Podcast

The New York Times DE LAGARDE+

Zou Bill Clinton de Lewinsky-affaire in deze tijd overleefd hebben?

De podcastserie Slow Burn neemt de luisteraar mee terug naar het verleden, maar biedt ook een spiegel op het heden.

Podcast

Podcast luistertips: vibrators, de chinese spotify en Florence Welch

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week de vorm van vibrators en Florence + The Machine.

Podcast

Podcast luistertips: moderne hiphop en een dubbelganger

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week de hiphop van nu en de zoektocht naar een dubbelganger.