Podcast

Podcast

Podcast luistertips: Gal Gadot en 20 jaar Britney

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week onder anderen Britney Spears en Bob Woodward.

Podcast

Podcast luistertips: een hit van Mitski en de algoritmes van Netflix

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week de zangeres Mitski en het kijkgedrag van Netflix.

Podcast

Robert Oosterbroek

Podcast luistertips: vakantieverhalen en de directeur van Tivoli

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week onder anderen de directeur van TivoliVredenburg (foto).

Podcast

Podcast luistertips: de laatste Kubrick en de zomerhit van 2018

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week onder meer de film Eyes Wide Shut en de zoektocht naar de zomerhit van dit jaar.

Podcast

Dwight

Podcast luistertips: Rainn Wilson uit The Office en gevaarlijke rijexamens

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week de Pakistaanse verkiezingen en acteur Rainn Wilson.

Podcast

Podcast luistertips: de films van Kubrick en het afscheid van Edwin Evers

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Deze week onder meer Stanley Kubrick en het afscheid van Edwin Evers.

Podcast

Podcast luistertips: Thierry Baudet en het niveau van Argentinië

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Deze week onder meer een WK-update en een dramatisch puberdagboek.

Podcast

Podcast luistertips: de langste dag en Titanic

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week een filmklassieker en de immigratiecrisis in Amerika.

Podcast

Podcast luistertips: Heineken en Ocean’s 11

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week Heineken in Afrika, een laatste WK-voorbeschouwing en een Amsterdammer op bezoek in China.

Podcast

Podcast luistertips: Alex van Warmerdam en WK-voorpret

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week onder meer Alex van Warmerdam en WK-voorpret.