Podcast

Podcast

Podcast luistertips: moderne hiphop en een dubbelganger

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week de hiphop van nu en de zoektocht naar een dubbelganger.

Podcast

Serial S03E01-03: grondig onderzoek naar Amerikaanse rechtspraak

Voor het derde seizoen van de podcast Serial doken de makers een jaar onder in een rechtbank in Cleveland. Het resultaat is even belangwekkend als verontrustend.

Podcast

Podcast luistertips: de miljarden van Trump en terug naar Apocalypse Now

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week dé film over de Vietnamoorlog en het geld van Trump.

Podcast

Podcast luistertips: Colombiaanse ontvoeringen en pratende seksrobots

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week de twee keer ontvoerde Laura Ulloa en superfans van Prince.

Podcast

Podcast luistertips: terugblikken op Peter Crouch en Chris Cornell

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week voetballer Peter Crouch en zanger Chris Cornell.

Podcast

Podcast luistertips: Gal Gadot en 20 jaar Britney

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week onder anderen Britney Spears en Bob Woodward.

Podcast

Podcast luistertips: een hit van Mitski en de algoritmes van Netflix

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week de zangeres Mitski en het kijkgedrag van Netflix.

Podcast

Robert Oosterbroek

Podcast luistertips: vakantieverhalen en de directeur van Tivoli

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week onder anderen de directeur van TivoliVredenburg (foto).

Podcast

Podcast luistertips: de laatste Kubrick en de zomerhit van 2018

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week onder meer de film Eyes Wide Shut en de zoektocht naar de zomerhit van dit jaar.

Podcast

Dwight

Podcast luistertips: Rainn Wilson uit The Office en gevaarlijke rijexamens

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week de Pakistaanse verkiezingen en acteur Rainn Wilson.