Podcast

Podcast

The New York Times DE LAGARDE+

Zou Bill Clinton de Lewinsky-affaire in deze tijd overleefd hebben?

De podcastserie Slow Burn neemt de luisteraar mee terug naar het verleden, maar biedt ook een spiegel op het heden.

Podcast

Podcast luistertips: vibrators, de chinese spotify en Florence Welch

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week de vorm van vibrators en Florence + The Machine.

Podcast

Podcast luistertips: moderne hiphop en een dubbelganger

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week de hiphop van nu en de zoektocht naar een dubbelganger.

Podcast

Serial S03E01-03: grondig onderzoek naar Amerikaanse rechtspraak

Voor het derde seizoen van de podcast Serial doken de makers een jaar onder in een rechtbank in Cleveland. Het resultaat is even belangwekkend als verontrustend.

Podcast

Podcast luistertips: de miljarden van Trump en terug naar Apocalypse Now

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week dé film over de Vietnamoorlog en het geld van Trump.

Podcast

Podcast luistertips: Colombiaanse ontvoeringen en pratende seksrobots

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week de twee keer ontvoerde Laura Ulloa en superfans van Prince.

Podcast

Podcast luistertips: terugblikken op Peter Crouch en Chris Cornell

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week voetballer Peter Crouch en zanger Chris Cornell.

Podcast

Podcast luistertips: Gal Gadot en 20 jaar Britney

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week onder anderen Britney Spears en Bob Woodward.

Podcast

Podcast luistertips: een hit van Mitski en de algoritmes van Netflix

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week de zangeres Mitski en het kijkgedrag van Netflix.

Podcast

Robert Oosterbroek

Podcast luistertips: vakantieverhalen en de directeur van Tivoli

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week onder anderen de directeur van TivoliVredenburg (foto).