Podcast

Podcast

De Brand in het Landhuis

Podcast van de week: De Brand in het Landhuis

Journalist Simon Heijmans duikt in het verhaal van miljonair Ewald Marggraff, die in 2003 om het leven kwam bij een brand in zijn landhuis in Vught.

Podcast

Who the Hell is Hamish

Podcast van de week: Who the Hell is Hamish?

Een heftig relaas over de Australische zwendelaar die ruim zeven miljoen dollar bij elkaar loog.

Podcast

Podcast van de week: Conan O'Brien Needs a Friend

Hij interviewde ruim 25 jaar de grootste sterren van de wereld in zijn talkshow, maar hij raakte nog nooit echt bevriend met zijn gasten. Conan O’Brien heeft besloten dat het tijd is om daar verandering in te brengen.

Podcast

Seriemoordenaar DE LAGARDE+

Welke series nemen BN'ers mee naar een onbewoond eiland?

In de podcast van de Lagarde vragen wij sinds anderhalf jaar bekende Nederlanders naar hun favoriete serie in de rubriek Seriemoordenaar. De 17 opvallendste.

Podcast

The New York Times

Podcast van de week: Slow Burn

Een diepgravend onderzoek in een presidentieel schandaal. In acht afleveringen duikt Slow Burn in de affaire tussen Bill Clinton en Monica Lewinsky - en die luisteren weg als een sappige politieke thriller.

Podcast

Podcast luistertips: eerste Oscar-preview

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week de Oscar-kanshebbers en het wonder van de vuilniszak.

Podcast

Podcast luistertips: Conan O’Brien heeft vrienden nodig

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week Conan O’Brien en het Millenniumprobleem.

Podcast

Magnetron Music - wikiportret.nl

Podcast luistertips: Vjeze Fur en de grootste kunstroof ooit

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week een grote kunstroof en de kookkunsten van Vjeze Fur.

Podcast

Podcast luistertips: The Who en Red Dead Redemption 2

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week Roger Daltrey en de game Red Dead Redemption 2.

Podcast

Podcast luistertips: klimaatverandering, Julia Roberts en de doodstraf

Welke podcasts moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde spit door het enorme aanbod en brengt wekelijks vijf afleveringen die de moeite waard zijn. Met deze week Julia Roberts en Oprah Winfrey, en de doodstraf.