De officiële Songfestival podcast

Podcast van de week: De officiële Songfestival podcast

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

De ideale voorbereiding op de aankomende editie van het zangfestijn.

Foto credit: AVROTROS

Nadat de coronacrisis in 2020 roet in het eten gooide, is het er op zaterdag 22 mei eindelijk tijd voor: het Songfestival in Nederland. Vanaf het moment dat de organisatie van de zangwedstrijd de sleutels kreeg van het Rotterdamse Ahoy, blikken journalisten Lammert de Bruin en Ruben Messelink vooruit op de aankomende 65ste editie.

Het duo praat met aanstekelijk enthousiasme over het Songfestival, waarbij ze wekelijks aandacht besteden aan de stand bij de bookmakers (waarin Jeangu Macrooy nog geen hoge ogen gooit) en de meest opvallende deelnemers aan het evenement. Dat is een serieuze zaak, blijkt uit het gesprek met een Britse Eurovisiefan die miljoenen won met het gokken op de juiste uitslagen. Zijn voorspelling voor dit jaar: Bulgarije. 

Daarnaast deelt expert Cornald Maas het laatste nieuws rond de deelnemende artiesten en de voorbereidingen op de show. Met De officiële Songfestival podcast krijgt de Eurovisie-liefhebber een vrolijke portie voorpret geserveerd in de weken voordat de eerste artiest het podium van Ahoy betreedt. 

https://open.spotify.com/episode/75NkazKvaqG74tALAb8Mhx?si=1EE3kqu8TtWif9gb53hatA

Lees ook