Elf

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.

Light the Night (vrijdag 26/11, Netflix) Mysterieuze misdaadserie uit Taiwan, over vrouwen die in het Taipei van de jaren tachtig werkzaam zijn in een ongure nachtclub waar ze te maken krijgen met lust, jaloezie en gebroken harten.

A Castle for Christmas (vrijdag 26/11, Netflix) Romantische komediefilm waarin Brooke Shields gestalte geeft aan een schrijfster die in Schotland een kasteel wil kopen en daar botst met een hertog (Cary Elwes). Bekijk de trailer.

Dig Deeper: The Disappearence of Birgit Meier (vrijdag 26/11, Netflix) Documentaire over de verdwijning van Birgit Meier in 1989. Door misstappen van de politie komt er geen schot in de zaak, maar haar broer blijft zoeken.

School of Chocolate (vrijdag 26/11, Netflix) Competitieve realityshow waarin verschillende professionals onder leiding van een chocolatier chocolade als kunstvorm bestuderen. Een van deze deelnemers kan een unieke kans winnen.

Angèle (vrijdag 26/11, Netflix) Franstalige documentaire over de carrière van de Belgische zangeres Angèle, die in haar eigen woorden terugblikt op haar leven en dromen en een balans tracht te vinden in haar bestaan als popidool.

Elves (zondag 28/11, Netflix) Bovennatuurlijke dramaserie van de makers van Those Who Kill, over een Deense familie die op een eiland de relatie tussen de mensen en de aanwezige mythische wezens verstoort. Bekijk de trailer.

14 Peaks: Nothing is Impossible (maandag 29/11, Netflix) Biografische documentaire over de Nepalese bergbeklimmer Nirmal Purja. In zeven maanden wil hij alle veertien bergtoppen die hoger zijn dan 8000 meter gaan beklimmen.

More the Merrier (dinsdag 30/11, Netflix) Komische film uit Spanje waarin vijf verhalen door elkaar verweven zijn. De verhalen spelen zich allemaal af op een avond waar seksueel genot voor iedereen de grote rode draad vormt.

Lead Me Home (dinsdag 30/11, Netflix) Sociaal verantwoorde documentairefilm waarin het probleem van dakloosheid centraal staat. Verhalen van mensen aan de westkust schetsen een humanitaire crisis die steeds erger blijft worden.

Mo Amer: Mohammed in Texas (dinsdag 30/11, Netflix) Netflix-special van Mo Amer: de Palestijns-Amerikaanse komiek treedt op in Houston en praat onder meer over de grote paniek tijdens de pandemie en vloeken in het Arabisch.

JoJo’s Bizarre Adventure S05 (woensdag 01/12, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een mangastrip. Meerdere generaties van dezelfde familie gaan in een aantal tijdsperioden de strijd aan met hun bovennatuurlijke vijanden.

The Power of the Dog (woensdag 01/12, Netflix) Western van Jane Campion (The Piano) over een wrede rancher (Bendict Cumberbatch) die het gemunt heeft op de vrouw (Kirsten Dunst) van zijn jonge broer. Bekijk de trailer.

Lost in Space S03 (woensdag 01/12, Netflix) Remake van de oude serie over de in de ruimte gestrande familie Robinson. In het laatste seizoen proberen ouders John en Maureen weer met hun kinderen te herenigen. Bekijk de trailer.

Green Snake (woensdag 01/12, Netflix) Chinese animatiefilm waarin Xiao Qing haar zus uit de greep van Fahai probeert te bevrijden. Ze belandt in een dystopische stad en ontmoet daar een mysterieuze man die zijn geheugen kwijt is.

Single All the Way (donderdag 02/12, Netflix) Romantische komediefilm die zich afspeelt rond de feestdagen. Tijdens een familiebezoek vraagt Peter aan een vriend om te doen alsof ze een stel zijn, wat zorgt voor complicaties.

The Whole Truth (donderdag 02/12, Netflix) Horrorfilm uit Thailand waarin een broer en zus in het huis van hun grootouders een mysterieus gat in een muur vinden. Daaropvolgende incidenten onthullen duistere geheimen.

Coyotes (donderdag 02/12, Netflix) Belgische thrillerserie over een stel jongeren die tijdens een zomerkamp diamanten vinden in het bos. Wat volgt is een wild en gevaarlijk avontuur dat hun vriendschap flink op de proef stelt.

 

Aangekochte films, specials en docu's...

Magic Medicine (vrijdag 26/11, Netflix) Britse documentaire waarin men onderzoekt of hallucinerende middelen een genezende werking hebben. Kunnen paddo's iemand helpen met een depressie?

The Fox (vrijdag 26/11, Netflix) Nederlandse filmproductie over een in Den Haag gevestigde Interpol-agent die kampt met een trauma. Dan wordt hij geconfronteerd met een geheimzinnige organisatie.

Are You Being Served? The Movie (woensdag 01/12, Netflix) Filmversie (uit 1977) van de klassieke Britse sitcom over de werknemers op de kledingafdeling van het Londense warenhuis Grace Brothers.

Clockwise (woensdag 01/12, Netflix) Komedie over een schoolhoofd (Monty Python-veteraan John Cleese) die altijd en overal stipt op tijd is, maar plots in de problemen komt als hij een lezing moet geven.

The Cleanse (woensdag 01/12, Netflix) Duistere komedie waarin een man (Johnny Galecki uit The Big Bang Theory) naar een mysterieus kuuroord reist waar hij hoopt van zijn liefdesverdriet af te komen.

Spider-Man: Far From Home (woensdag 01/12, Netflix) Tweede film in het Marvel-universum rond de door Tom Holland gespeelde Spider-Man. Jake Gyllenhaal is te zien als Mysterio. Lees de recensie.

The Interview (woensdag 01/12, Netflix) Komische film waarmee Amerika zich de woede van Zuid-Korea op de hals haalde. Een roddeljournalist (James Franco) mag Kim Jong-un gaan interviewen.

World War Z (woensdag 01/12, Netflix) Post-apocalyptische thriller waarin een man (Brad Pitt) zijn vrouw (Mireille Enos uit The Killing) en zijn kinderen moet beschermen tegen een leger van zombies.

Teenage Mutant Ninja Turles 2 (woensdag 01/12, Netflix) Stripverfilming waarin de vier gemuteerde schildpadden, en Megan Fox als April O'Neil, het aan de stok krijgen met Bebop en Rocksteady.

Elf (woensdag 01/12, Netflix) Kerstfilm van Jon Favreau (Iron Man), waarin Buddy (Will Ferrell) op de Noordpool wordt opgevoed door hulpjes van de kerstman, maar later afreist naar New York.

The Notebook (woensdag 01/12, Netflix) Romantische dramafilm waarin een oude man (James Garner) aan iemand vertelt hoe hij (dan Ryan Gosling) ooit verliefd werd op Allie (Rachel McAdams).

A Cinderella Story (woensdag 01/12, Netflix) Moderne variant op Assepoester waarin Sam (Hilary Duff) haar droomprins hoop te ontmoeten. Jennifer Coolidge speelt de onvriendelijke stiefmoeder.

Tom and Jerry: The Movie (woensdag 01/12, Netflix) Eerste bioscoopfilm rond de bekende tekenfilmfiguurtjes, die hier ook voor het eerst konden praten. Ze helpen een nu 8-jarig weesmeisje.

Nowhere To Run (woensdag 01/12, Netflix) Actiefilm waarin een gevluchte crimineel (Jean-Claude van Damme) een weduwe (Rosanna Arquette) helpt. Een jonge Kieran Culkin vertolkt een bijrol.

Man About the House (woensdag 01/12, Netflix) Filmversie van de Britse sitcom - die hier een remake getiteld SamSam kreeg - over twee vrouwen en een man die een appartement delen.

September 11 (woensdag 01/12, Netflix) Selectie van korte films uit elf verschillende landen, waarbij elke maker met zijn bijdrage de wereldwijde impact van de aanslagen op 9-11 onderzoekt.

 

Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.

 

Lees ook