BlacKkKlansman

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.

Dit weekend...

Cowboy Bebop (vrijdag 19/11, Netflix) Amerikaanse live-action verfilming gebaseerd op de bejubelde Japanse animatieserie over drie premiejagers (met John Cho als Spike Spiegel) die het universum doorkruisen. Bekijk de trailer.

Hellbound (vrijdag 19/11, Netflix) Koreaanse horrorserie van de maker van Train to Busan, over monsters die mensen tot de hel veroordelen, waarna er op aarde een tweedeling ontstaat onder de lokale bevolking. Bekijk de trailer.

Reflection of You (vrijdag 19/11, Netflix) Koreaanse dramaserie over een vrouw met een gezin en een succesvolle carrière als schilder. Haar bestaan begint echter af te brokkelen als ze een lerares met een heel ander leven ontmoet.

Blown Away: Christmas (vrijdag 19/11, Netflix) Nieuwe afleveringen van de competitieve realityshow waarin de beste glasblazers ter wereld bijzondere ontwerpen tot leven brengen en daarmee kans maken op een grote geldprijs.

Tick, Tick… Boom! (vrijdag 19/11, Netflix) Biografische dramafilm over Jonathan Larson (Andrew Garfield), de bedenker van de musical Rent. Lin-Manuel Miranda (Hamilton) nam de regie voor zijn rekening. Lees de recensie.

Love Me Instead (vrijdag 19/11, Netflix) Turkse dramafilm over een gevangene die met een bewaker naar zijn thuisstad mag reizen om de relatie met zijn dochter te repareren. Alles loopt echter niet helemaal zoals hij het verwachtte.

Dhamaka (vrijdag 19/11, Netflix) Indiase dramafilm waarin een cynische ex-nieuwsman in zijn radio-uitzending een alarmerend telefoontje krijgt. Hij ziet kans op een comeback, maar deze kans kan hem wel zijn geweten kosten.

Procession (vrijdag 19/11, Netflix) Documentaire over misbruik binnen de katholieke kerk. Zes mannen die in hun jeugd seksueel misbruikt werden putten kracht uit het maken van korte films geïnspireerd door hun diepste trauma’s.

The Mind Explained S02 (vrijdag 19/11, Netflix) Nieuwe afleveringen van de documentaire waarin op wetenschappelijke wijze wordt uitgelegd hoe je brein (van dromen tot angsten) nu precies werkt. Emma Stone is de vertelstem.

New World (zaterdag 20/11, Netflix) Competitieve realityshow uit Zuid-Korea waarin een aantal beroemdheden strategieën verzinnen om digitaal geld te verdienen, dat ze aan het eind van hun verblijf op een eiland kunnen cashen.

Undercover S03 (zondag 21/11, Netflix) Nederlands-Belgische misdaadthriller waarin Bob (Tom Waes) nu als burger een Turkse drugsbende moet infiltreren. Hij krijgt deze keer hulp van Ferry (Frank Lammers). Bekijk de trailer.

 

Na het weekend...

Outlaws (maandag 22/11, Netflix) Spaanse dramafilm die zich afspeelt in 1978. In Gerona maakt een gepeste tiener die de liefde heeft ontdekt tijdens een zomer vol inbraken en andere criminele praktijken ineens nieuwe vrienden.

Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings (dinsdag 23/11, Netflix) Documentaire uit Mexico over een waargebeurde misdaad. Na een botsing die uitmondt in een ontvoeringszaak worden fouten in het rechtssysteem duidelijk.

Masters of the Universe: Revelation (dinsdag 23/11, Netflix) Animatieserie rond He-Man en zijn vijanden en bondgenoten, met Mark Hamill als de stem van de slechte Skeletor. Het betreft het tweede deel van het eerste seizoen.

Waffles + Mochi’s Holiday Feast (dinsdag 23/11, Netflix) Speciale aflevering van het door Michelle Obama geproduceerde culinaire programma voor kinderen, waarin beroemdheden eten maken met de poppen Waffles en Mochi.

Jonas Brothers Family Roast (dinsdag 23/11, Netflix) Na Comedy Central slaat Netflix nu aan het roasten, met een special waarin de Jonas-broers aan de beurt zijn. Onder meer Kenan Thompson en Pete Davidson spreken hen toe.

The Fastest (dinsdag 23/11, Netflix) Competitieve realityserie uit het Midden-Oosten, over een onvoorspelbare racewedstrijd waarin coureurs die allemaal iets te bewijzen hebben met elkaar strijden voor een gigantische geldprijs.

True Story (woensdag 24/11, Netflix) Dramaserie van een van de makers van Narcos, over een komiek (Kevin Hart) die zijn carrière in gevaar ziet komen als zijn oudere broer (Wesley Snipes) plotseling opduikt. Bekijk de trailer.

Bruised (woensdag 24/11, Netflix) Regiedebuut van actrice Halle Berry, die ook nog zelf de hoofdrol speelt als een aan lager wal geraakte MMA-vechter met een erg chaotisch privéleven die een tweede kans krijgt. Bekijk de trailer.

A Boy Called Christmas (woensdag 24/11, Netflix) Kerstfilm waarin de jonge Nikolas een bijzondere reis onderneemt met het rendier Blitzen en het muisje Miika. Michiel Huisman is te zien in een bijrol. Bekijk de trailer.

Robin Robin (woensdag 24/11, Netflix) Korte film van de animatiestudio achter Wallace & Gromit en Shaun het schaap, over een roodborstje dat opgroeit tussen de muizen en graag zijn waarde wil bewijzen. Bekijk de trailer.

Selling Sunset S04 (woensdag 24/11, Netflix) Realityshow waarin de elite makelaars van de Oppenheim Group de duurste woningen verkopen aan rijke mensen in Los Angeles, waarbij de juiste connecties zeer belangrijk zijn.

Edens Zero (woensdag 24/11, Netflix) Nieuwe afleveringen van de Japanse animatieserie waarin een eenzame jongen die de zwaartekracht naar zijn hand kan zetten op avontuur gaat om de ruimtegodin Moeder te ontmoeten.

Super Crooks (donderdag 25/11, Netflix) Animatieserie gebaseerd op de strips van Mark Millar (Kingsman), waarin Johnny Bolt een stel bijzondere criminelen inhuurt om een grote misdaadbaas te beroven. Bekijk de trailer.

 

Aangekochte films, specials en docu's...

Brussels by Night (vrijdag 19/11, Netflix) Belgische dramafilm van Marc Didden, maker van het ook op Netflix te bekijken Crazy Love. We volgen een huurmoordenaar die door het Brusselse nachtleven struint.

Pallieter (vrijdag 19/11, Netflix) Filmbewerking van de Vlaamse streekroman van Felix Timmermans. Een tragedie zorgt ervoor dat de jonge Pallieter de manier waarop hij zijn leven leeft helemaal omgooit.

BlacKkKlansman (dinsdag 23/11, Netflix) Absurde maar waargebeurde dramafilm van Spike Lee (Do the Right Thing) over een zwarte agent (John David Washington) die de Ku Klux Klan weet te infiltreren.

Azzurri: Road to Wembley (woensdag 24/11, Netflix) Hoewel Italië voor het komende WK is aangewezen op de play-off's, ging het op het vorige EK - zoals te zien in deze docu - een heel stuk beter met de ploeg.

Pacific Rim: Uprising (donderdag 25/11, Netflix) Actievervolg waarin monsters weer op de vuist mogen gaan met robots. John Boyega speelt ditmaal de hoofdrol als de zoon van het personage van Idris Elba.

 

Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.

Lees ook