On the Verge

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.

Dit weekend...

La Casa de Papel S05 (vrijdag 03/09, Netflix) Eerste vijf afleveringen van het slotseizoen van de Spaanse misdaadserie over een complexe bankoverval. De volgende vijf afleveringen verschijnen begin december. Lees de recensie.

Dive Club (vrijdag 03/09, Netflix) Australische tienerserie over een groep jonge duikers die actief zijn aan de kustlijn van Cape Mercy. Ze onderzoeken een reeks aanwijzingen nadat een van hen op mysterieuze wijze is verdwenen.

 

Na het weekend...

Countdown (maandag 06/09, Netflix) Documentaireserie van de maker van The Last Dance, over de bemanning van de eerste commerciële ruimtevlucht, waarvan de lancering plaatsvindt op woensdag 15 september. Bekijk de trailer.

On the Verge (dinsdag 07/09, Netflix) Komische dramaserie met onder meer Elisabeth Shue en Julie Delpy over de hechte vriendschap tussen vier vrouwen van middelbare leeftijd. Delpy was ook schrijver en regisseur. Bekijk de trailer.

The Circle S03 (woensdag 08/09, Netflix) Competitieve realityshow waarin alle deelnemers onderling met elkaar kunnen communiceren via digitale profielen en geacht worden elkaar te ranken, waarbij de winnaar een geldprijs krijgt.

Into the Night S02 (woensdag 08/09, Netflix) Belgische thriller met een internationale cast, over een ramp waarbij de zon de aarde vernietigt. De passagiers van een nachtvlucht schuilen nu in een bunker in Bulgarije. Bekijk de trailer.

Vinterviken (woensdag 08/09, Netflix) Zweedse dramafilm over twee jongeren in dezelfde stad die uit totaal verschillende milieus komen. Is hun hartstochtelijke liefdesrelatie bestand tegen alle problemen die daarbij komen kijken?

Les Femmes et L’assassin (donderdag 09/09, Netflix) Franse documentaire over een reeks moorden in het Parijs van de jaren negentig. Een lokale politiecommissaris en de moeder van een van de slachtoffers gaan op onderzoek uit.

Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali (donderdag 09/09, Netflix) Documentaire over de bijzondere band tussen activist Malcolm X en bokser Muhammad Ali. Wantrouwen en veranderende idealen zorgen voor een breuk.

 

 

Aangekochte films, specials en docu's...

Pietje Bell (vrijdag 03/09, Netflix) Nederlandse familiefilm over de avonturen van een 10-jarige kwajongen uit Rotterdam. Wanneer hij door een krant in een kwaad daglicht wordt gezet probeert hij dit recht te zetten.

The Craft: Legacy (vrijdag 03/09, Netflix) Vervolg op (of eigenlijk herstart van) The Craft, over een nieuw stel tienermeiden die besluiten zich te verdiepen in hekserij. De film werd geproduceerd door horrorexpert Jason Blum.

Containment (vrijdag 03/09, Netflix) Britse thrillerfilm waarin een groep mensen in een appartementencomplex plots in quarantaine wordt geplaatst. Niemand weet wie er ziek is en al snel ontstaat er onderling wantrouwen.

Soul Reaper (vrijdag 03/09, Netflix) Britse horrorfilm waarin een man die op het punt staat te trouwen een vrijgezellenweekend doorbrengt in een hut in de bossen, waar zijn vrienden vervolgens een voor een verdwijnen.

A Closed Book (vrijdag 03/09, Netflix) Thriller waarin een blinde auteur (Tom Conti) een assistent (Daryl Hannah) inhuurt om hem te helpen met schrijven. De assistent lijkt echter voor hem onbekende motieven te hebben.

Night Wolf (vrijdag 03/09, Netflix) Britse horrorfilm waarin een aantal vrienden tijdens een storm in een landhuis zitten en opgejaagd worden door een weerwolf. Een van de rollen is voor Harry Potter-acteur Tom Felton.

Vegas (vrijdag 03/09, Netflix) Duitse documentaire over de bezienswaardigheden in het in de woestijn van Nevada gelegen Las Vegas, met onder meer aandacht voor de casino's aan de strip, de Bellagio-fontein en de artiesten.

Les Roseaux Sauvages (woensdag 08/09, Netflix) Dramafilm die zich afspeelt in het zuiden van Frankrijk aan het begin van de jaren zestig. Vier tieners ontdekken hun seksualiteit, waardoor verschillende complicaties ontstaan.

 

Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.

Lees ook