The Last Letter From Your Lover

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.

Dit weekend...

Sky Rojo S02 (vrijdag 23/07, Netflix) Spaanse thrillerserie van de bedenkers van La Casa de Papel, over drie jonge prostituees die op de vlucht slaan voor hun pooier, maar dit seizoen nu zelf in de aanval gaan. Lees de recensie.

Masters of the Universe: Revelation (vrijdag 23/07, Netflix) Animatieserie gebaseerd op de oude tekenfilms rond He-Man, bedacht door Kevin Smith (Clerks) en met Mark Hamill (Star Wars) als de stem van bad guy Skeletor.

The Last Letter from Your Lover (vrijdag 23/07, Netflix) Romantische film waarin een journaliste (Felicity Jones) het mysterie rond een oude affaire van een getrouwde vrouw (Shailene Woodley) wil ontrafelen. Bekijk de trailer.

Bankrolled (vrijdag 23/07, Netflix) Komische film uit Mexico over twee jongeren die na het blowen een concept voor een briljante app bedenken en deze voor erg veel geld verkopen. Nu moeten ze hem wel nog even ontwikkelen.

Blood Red Sky (vrijdag 23/07, Netflix) Duits-Britse horrorfilm waarin terroristen een vlucht naar New York kapen, maar dan plotseling te maken krijgen met een vrouwelijke vampier die zich aan boord bevindt. Bekijk de trailer.

Kingdom: Ashin of the North (vrijdag 23/07, Netflix) Speciale aflevering van de Koreaanse zombieserie Kingdom. Tragedie, verraad en een bijzondere ontdekking voeden de wraaklust van een vrouw die haar stam wil werken.

The Movies That Made Us S02 (vrijdag 23/07, Netflix) Vier nieuwe afleveringen van de documentaire met terugblikken op invloedrijke films. Dit seizoen: Jurassic Park, Back to the Future, Pretty Woman en Forrest Gump.

Feels Like ishq (vrijdag 23/07, Netflix) Collectie korte films uit India waarin steeds te zien is hoe jonge volwassenen worstelen met uiteenlopende emoties die gepaard gaan met het vinden van liefde op onverwachte plekken.

 

Na het weekend...

How to Sell Drugs Online (Fast) S03 (dinsdag 27/07, Netflix) Duitse misdaadserie over een tiener die vanuit zijn zolderkamertje online drugs verkoopt om indruk te maken op een meisje. Hij wordt een van de grootste dealers in Europa.

The Snitch Cartel: Origins (woensdag 28/07, Netflix) Colombiaanse misdaadserie die zich afspeelt in de jaren zestig en zeventig. Twee broers moeten hun (familie)levens combineren met hun ambitie: de cocaïnehandel beheersen.

Tatoo Redo (woensdag 28/07, Netflix) Realityshow waarin mensen die spijt hebben van een tatoeage een herkansing krijgen: kunstenaars maken iets nieuws van de oude ontwerpen, op advies van de dierbaren van de getatoeëerde.

Bartkowiak (woensdag 28/07, Netflix) Poolse actiefilm over een voormalig MMA-vechter die de nachtclub van zijn overleden broer overneemt. Hij stuit op schimmige zaken en ontdekt dat de dood van zijn broer geen ongeluk was.

Love Is Blind: After the Altar (woensdag 28/07, Netflix) Speciale afleveringen van de show waarin singles op zoek naar liefde zich eerst verloven en elkaar dan pas in het echt ontmoeten. Nick en Vanessa Lachey doen de presentatie.

Resort to Love (donderdag 29/07, Netflix) Romantische komediefilm over een zangeres die na een afgebroken verloving bij een duur resort gaat werken. Ze ontdekt dat haar voormalige verloofde daar een nieuwe bruiloft organiseert.

Transformers: War for Cybertron: Kingdom (donderdag 29/07, Netflix) Animatiefilm over de oorlog tussen de goede Autobots en de slechte Decepticons, die op zoek zijn naar de almachtige Allspark. Laatste deel in een trilogie.

 

Aangekochts films, specials en docu's...

Patrick Laureij: Neerlands Hoop (vrijdag 23/07, Netflix) Tweede avondvullende voorstelling van de Rotterdamse cabaretier Patrick Laureij (als acteur bekend van de serie Noord Zuid) die ook een persoonlijk verhaal vertelt over depressie.

The Good Liar (zaterdag 24/07, Netflix) Misdaadfilm waarin een oplichter (Ian McKellen) zijn zinnen zet op een weduwe (Helen Mirren). Na Gods and Monsters en Mr. Holmes de derde samenwerking tussen McKellen en regisseur Bill Condon.

Official Secrets (zaterdag 24/07, Netflix) Waargebeurde politieke thriller over een klokkenluider (Keira Knightley) die haar carrière op het spel zet wanneer ze stuit op gevoelige documenten met betrekking tot de invasie van Irak in 2003.

Plastic Cup Boyz: Laughing My Mask Off! (dinsdag 27/07, Netflix) Verzameling van een drietal rauwe en levendige stand up-specials afkomstig van comedy collectief The Plastic Cup Boyz, opgenomen in de Amerikaanse staat Atlanta.

Saint Maud (donderdag 29/07, Netflix) Britse thrillerfilm met onder meer Jennifer Ehle (Pride and Prejudice), waarin een jonge verpleegster in een Britse kustplaats alles op alles zet om haar stervende patiënt alsnog te kunnen redden.

 

Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.

Lees ook