Better Call Saul S06

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.

Dit weekend...

The Longest Night (vrijdag 08/07, Netflix) Thrillerserie uit Spanje waarin criminelen een gevaarlijke moordenaar proberen te bevrijden uit de gevangenis. De directeur (Alberto Ammann uit Narcos) vecht terug. Bekijk de trailer.

Capitani S02 (vrijdag 08/07, Netflix) Misdaadserie uit Luxemburg over Luc Capitani (Luc Schiltz). Het tweede seizoen pakt de draad drie jaar later op en laat zien hoe de detective een duistere onderwereld infiltreert. Lees hier meer.

Boo, Bitch (vrijdag 08/07, Netflix) Komische serie met Lana Condor, bekend van de To All the Boys-films. Ze speelt een tiener die haar leven wil omgooien, maar dan ontdekt dat ze een geestverschijning is geworden. Lees de recensie.

How to Build a Sex Room (vrijdag 08/07, Netflix) Show waarin koppels die hun seksleven wat meer pit willen geven de hulp inschakelen van interieurdesigner Melanie Rose, die een speciale ruimte voor ze ontwerpt. Lees de recensie.

The Sea Beast (vrijdag 08/07, Netflix) Animatiefilm van een van de regisseurs van Vaiana (ook bekend als Moana), waarin een monsterjager (Karl Urban) een jonge verstekeling (Zaris-Angel Hator) op zijn schip vindt. Lees de recensie.

Dangerous Liaisons (vrijdag 08/07, Netflix) Moderne verfilming van de Franse roman, over een jonge vrouw die valt voor een klasgenoot, maar niet weet dat ze tegelijk ook deel uitmaakt van een gewaagde weddenschap. Lees de recensie.

Incantation (vrijdag 08/07, Netflix) Chinese horrorfilm over een vrouw die zes jaar geleden vervloekt werd na een religieus taboe te hebben doorbroken. Ze moet haar jonge dochter zien te beschermen tegen de gevolgen van haar daden.

Jewel (vrijdag 08/07, Netflix) Afrikaans drama waarin een fotografe tijdens de herdenking van een bloedbad valt voor een lokale vrouw. Hun romance brengt de pijnlijke herinneringen aan hun gedeelde verleden opnieuw naar boven.

Ranveer vs Wild with Bear Grylls (vrijdag 08/07, Netflix) Interactieve special van Bear Grylls, waarin de wildlife-expert nu samen met acteur Ranveer Singh de Servische wildernis trotseert om een zeer zeldzame bloem te vinden.

 

Na het weekend...

Valley of the Dead (maandag 11/07, Netflix) Spaanse horrorfilm over soldaten die tegen elkaar strijden tijdens de burgeroorlog, maar het daarna plots samen op moeten nemen tegen door een nazi-experiment gecreëerde zombies.

For Jojo (maandag 11/07, Netflix) Duitse dramafilm waarin Paula wilde (dating)avonturen beleeft in Berlijn, samen met haar beste vriendin Jojo. Als Jojo echter wil gaan trouwen doet Paula er alles aan om haar huwelijk te stoppen.

Better Call Saul S06B (dinsdag 12/07, Netflix) Wekelijkse afleveringen van het slotseizoen van de spin-off van Breaking Bad. Hoe loopt het af met Saul Goodman en Kim Wexler na hun onverwachte hereniging met Lalo Salamanca?

Bill Burr: Live at Red Rocks (dinsdag 12/07, Netflix) Vierde Netflix-special van Bill Burr, die onlangs de special Friends Who Kill presenteerde. De komiek geeft zijn ongezouten mening over onder meer cancelcultuur en feminisme.

How to Change your Mind (dinsdag 12/07, Netflix) Documentaireserie van producent Alex Gibney en auteur Michael Pollan, over de geschiedenis en het gebruik van psychedelica, met aandacht voor drugs als lsd, MDMA en mescaline.

My Daughter’s Killer (dinsdag 12/07, Netflix) Documentaire uit het true-crime-genre over een vader die in Frankrijk en in Duitsland jarenlang vecht om de moordenaar van zijn dochter achter tralies te krijgen en een keuze moet maken.

Big Timber S02 (woensdag 13/07, Netflix) Canadese realityserie waarin een houthakker met zijn zeer loyale team waardevol hout kapt en transporteert op Vancouver Island. Ze nemen het op tegen de elementen en stuiten op lastig materiaal.

Hurts like Hell (woensdag 13/07, Netflix) Documentaire uit Thailand over de ondergang van de ooit zeer gerespecteerde bokssport daar. De sport is er inmiddels verworden tot een louche circuit vol met illegale gokpraktijken en matchfixing.

Extraordinary Attorney Woo (woensdag 13/07, Netflix) Koreaanse rechtbankserie over een jonge maar zeer intelligente advocate, die als vrouw met autisme te maken krijgt met allerlei uitdagingen als ze voor een groot kantoor gaat werken.

Sintonia S03 (woensdag 13/07, Netflix) Braziliaanse coming-of-age-serie over drie jongeren die opgroeien in een door muziek, drugs en religie gekenmerkte sloppenwijk in São Paulo. Ze proberen allenmaal hun dromen te verwezenlijken.

Under the Amalfi Sun (woensdag 13/07, Netflix) Romantische komediefilm uit Italië over Vincenzo en Camilla, die elkaar na een eerdere romance treffen aan de kust van Amalfi, waar hun liefde wederom op de proef wordt gesteld.

D.B. Cooper: Where Are You?! (woensdag 13/07, Netflix) Documentaire over het mysterie rond een kaper die in 1971 verdween nadat hij met een zak geld uit een vliegtuig sprong. Zijn ware identiteit is nog altijd een enorm raadsel.

Never Stop Dreaming: The Life and Legacy of Shimon Peres (woensdag 13/07, Netflix) Documentairefilm over de Israëlische politicus Shimon Peres, die in de jaren negentig werd onderscheiden met de Nobelprijs voor de vrede.

Resident Evil (donderdag 14/07, Netflix) Horrorserie (losjes) gebaseerd op de videogames van Capcom, waarin Jade Wesker in het jaar 2036 moet overleven in een door gemuteerde monsters overspoelde wereld. Bekijk de trailer.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight (donderdag 14/07, Netflix) Animatieserie die dient als vervolg op de filmreeks. Panda Po (Jack Black) moet met een Britse metgezel (Rita Ora) een nieuwe dreiging stoppen. Bekijk de trailer.

 

Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...

Blockbuster (zaterdag 09/07, Netflix) Spaanse filmkomedie over een acteur die zich oud en misplaatst voelt, maar dan een jonge man tegen het lijf loopt die ervan droomt om regisseur te worden.

La pelle dell'orso (zaterdag 09/07, Netflix) Italiaanse avonturenfilm over een vader die een hechtere band met zijn zoon wil opbouwen, en samen met hem in de bossen wil gaan jagen op een beer.

Isolerad (zondag 10/07, Netflix) Zweedse thrillerfilm waarin een geneeskundestudent ontdekt dat er iets niet in de haak is in zijn appartementencomplex. Peter Stormare (Fargo) vertolkt een bijrol.

 

Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.

Lees ook