The Royal Treatment

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.

Dit weekend...

After Life S03 (vrijdag 14/01, Netflix) Laatste seizoen van de tragikomische serie van Ricky Gervais. Kan Tony (Gervais) de dood van zijn vrouw een plekje geven en de toekomst op een positieve manier bekijken? Lees de recensie.

Archive 81 (vrijdag 14/01, Netflix) Horrorserie van producent James Wan (The Conjuring) waarin een archivaris oude videotapes van een journaliste die ooit een zeer mysterieuze cult onderzocht moet repareren. Bekijk de trailer.

The House (vrijdag 14/01, Netflix) Bizarre stop-motion anthologie met drie verhalen waarin een erg vreemd huis centraal staat. De verhalen draaien om een nerveuze projectontwikkelaar, een arme familie en een vermoeide huisbazin.

Yeh Kaali Kaali Ankheim (vrijdag 14/01, Netflix) Indiase misdaadserie, ook bekend onder de Engels titel These Black Black Eyes. Een man begeeft zich op erg glad ijs wanneer hij zich inlaat met de dochter van een grote politicus.

This Is Not a Comedy (vrijdag 14/01, Netflix) Tragikomische film over een komiek wiens leven weer zin krijgt wanneer zijn beste vriendin hem vraagt om haar spermadonor te worden en hij een mogelijke love interest tegenkomt.

 

Na het weekend...

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman (dinsdag 18/01, Netflix) True crime documentaireserie over een wrede oplichter die zich voordoet als Britse spion. Met leugens en diefstal weet hij meerdere families te ruïneren.

Dota: Dragon’s Blood S02 (dinsdag 18/01, Netflix) Animatieserie gebaseerd op een online videogame, waarin een geplaagde maar wel dappere drakenridder zijn bijzondere kracht moet gebruiken om een demon tegen te houden.

Too Hot to Handle S03 (woensdag 19/01, Netflix) Competitieve realityserie waarin knappe vrijgezellen bij elkaar gestopt worden op een paradijselijke eiland. Om geld te winnen mogen ze geen seks hebben. Bekijk de trailer.

Heavenly Bites: Mexico (woensdag 19/01, Netflix) Documentaireserie die dienstdoet als een soort van ode aan de culinaire creaties van de grootste foodies in Mexico en aan de kijker laat zien welke maaltijden niet te missen zijn.

The Royal Treatment (donderdag 20/01, Netflix) Romantische komediefilm waarin een lokale kapster (Laura Marano) mag werken op de bruiloft van een charmante prins (Mena Massoud), waarna de vonk al vrij snel overslaat.

Midnight Asia: Eat Dance Dream (donderdag 20/01, Netflix) Documentaire over het wilde nachtleven in de grootste metropolen van Azië. We zijn getuige van het eten, de muziek en de nachtuilen die in de late uren tot leven komen.

Perfect Strangers (donderdag 20/01, Netflix) Komische film uit het Midden-Oosten waarin vrienden tijdens een diner hun telefoons onvergrendeld op tafel leggen, waarna er zeer pikante geheimen en gesprekken aan het licht komen.

 

Aangekochte films, specials en docu's...

The Crazies (woensdag 19/01, Netflix) Remake van de gelijknamige film van George A. Romero, over een plaatsje waar een virus inwoners verandert in gestoorde killers. De lokale sheriff (Timothy Olyphant) mag het zaakje gaan onderzoeken.

 

Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.

Lees ook