La Famille Bélier

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.

Nieuwe series dit weekend...

De Stamhouder (zondag 01/01, NPO 1) Historische dramaserie over de gevolgen van het pijnlijke oorlogsverleden van Alexander Münninghoff (Matthijs van de Sande Bakhuyzen), wiens vader een SS’er was. Bekijk de trailer.

 

Nog lopende series dit weekend...

Sisi S02 (vrijdag 30/12, NPO 2) Historische drama over de liefde tussen hertogin Elisabeth (Dominique Devenport) en keizer Franz (Jannik Schümann), die nu samen een zoon hebben. Elke dag te zien op NPO 2. Lees de recensie.

Trappers (vrijdag 30/12, NPO 2) Komische docuserie die zich afspeelt in Amsterdam en draait om een stel fietskoeriers die opereren vanuit een groot antikraakpand. Ze maken ruzie maar zijn een hechte familie. Lees de recensie.

Sisi S02 (zaterdag 31/12, NPO 2) Historische drama over de liefde tussen hertogin Elisabeth (Dominique Devenport) en keizer Franz (Jannik Schümann), die nu samen een zoon hebben. Laatste aflevering in de reeks. Lees de recensie.

Bestseller Boy (zondag 01/01, NPO 3) Momo worstelt met het schrijven van zijn tweede boek. Sinds zijn neef Brahim is gearresteerd heeft hij ook geen plek meer om te wonen. Gala regelt een nieuw onderkomen voor hem. Lees ons interview.

 

Nieuwe series na het weekend...

Nood S02 (dinsdag 03/01, NPO 3) Nederlandse dramaserie over verschillende werknemers bij de alarmcentrale. De mensen die bellen zijn vaak in paniek en de gesprekken blijken regelmatig van levensbelang. Bekijk de trailer.

 

Films dit weekend...

Becoming Astrid (vrijdag 30/12, NPO 2) Biografische dramafilm over het leven van de Zweedse schrijfster Astrid Lindgren, bekend van de kinderboeken over Pippi Langkous, die na een affaire met een oudere collega zwanger raakt. Bekijk de trailer.

La Famille Bélier (zondag 01/01, NPO 2) Franse coming-of-age-film over de 16-jarige Paula die dienstdoet als tolk voor haar dove ouders en broer. Kreeg een Amerikaanse remake die eerder dit jaar de Oscar voor beste film won. Lees de recensie.

 

Lopende series na het weekend...

The Chosen (donderdag 05/01, NPO Start) Eerste langlopende tv-serie over het leven van Jezus van Nazareth (Jonathan Roumie) die als prediker in Galilea een groep volgers opbouwt. Alleen nog online te volgen. Lees de recensie.

 

Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.

Lees ook