Dexter: New Blood

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.

Nieuwe series dit weekend...

Sisi (vrijdag 31/12, NPO 2) Duits kostuumdrama over het leven van Elisabeth in Beieren, die koningin van Oostenrijk zou worden. Morgen is de tweede aflevering te zien en de derde en ook laatste volgt op 8 januari. Bekijk de trailer.

Angela Black (zaterdag 01/01, NPO 3) Psychologische thrillerserie over een ogenschijnlijk liefhebbende echtgenoot (Michiel Huisman) die in werkelijkheid echter zeer gewelddadig en manipulatief blijkt te zijn. Lees de recensie.

We Are Lady Parts (zaterdag 01/01, NPO Plus) Britse sitcom waarin een punkbandje met alleen maar moslimvrouwen op zoek is naar een nieuwe gitarist. Vanaf eind januari ook elke week te zien op televisie. Bekijk de trailer.

Pørni (zondag 02/01, NPO 2) Tragikomische serie uit Noorwegen over een vrouw die werkt voor de kinderbescherming, terwijl ze thuis ook de chaos van haar eigen gezin binnen de perken moet zien te houden. Lees de recensie.

The Spectacular (zondag 02/01, NPO 3) Nederlands-Ierse misdaadserie waarin een IRA-cel actief is in Limburg. Een rechercheteam onder leiding van Jeanine Maes (Hadewych Minis) moet de zaak onderzoeken. Lees de recensie.

 

Films dit weekend...

Publieke Werken (zaterdag 01/01, NPO 2) Historisch drama dat zich afspeelt in het Amsterdam van 1888. Een vioolbouwer (Gijs Scholten van Aschat) en zijn neef (Jacob Derwig) krijgen het aan de stok met een projectontwikkelaar.

De Bende van Oss (zondag 02/01, NPO 3) Historisch drama dat zich afspeelt in het noorden van Brabant, eind jaren dertig. Tijdens een golf van geweld probeert Johanna (Sylvia Hoeks) uit haar criminele leefwereld te ontsnappen.

 

Nieuwe series na het weekend...

Dexter: New Blood (maandag 03/01, NPO 3) Nieuwe afleveringen van Dexter, waarin hij het zonnige Miami heeft verruild voor het besneeuwde dorpje Iron Lake. De eerste episodes staan tevens al op NPO Plus. Lees de recensie.

 

Nog lopende series na het weekend...

Downton Abbey (maandag 03/01, NPO 2) Het Britse kostuumdrama over de familie Crawley en hun bedienden is weer dagelijks te zien op televisie. Alle seizoenen zijn nu tevens online te bekijken via NPO Plus. Lees hier meer.

Zina (dinsdag 04/01, NPO 3) Met veel humor gevulde dramaserie over de levens van vijf Marokkaans-Nederlandse vriendinnen die zich afspeelt ergens tussen de Marokkaanse cultuur en de Hollandse polderrealiteit. Bekijk de trailer.

Nood (dinsdag 04/01, NPO 1) 112-centralist Joyce raakt in gesprek met een verwarde vrouw die vertelt dat ze haar moeder bewusteloos onderaan de trap heef gevonden, maar gaandeweg begint ze steeds meer aan haar verhaal te twijfelen.

 

Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.

Lees ook