Nood

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke series en films zijn dit weekend te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.

Foto credit: BNNVARA

Nog lopende series dit weekend...

BuZa (vrijdag 26/11, NPO 1) Minister Meinema (Kees Prins) heeft zijn handen vol aan twee Nederlanders die in Italië wachten op de voltrekking van hun doodstaf en krijgt ook nog te maken met de gevolgen van zijn eerdere ongeluk.

Poldark S05 (vrijdag 26/11, NPO 2) Ned is in afwachting van zijn proces en Poldark (Aidan Turner) zet nu alles op alles om hem uit zijn benarde situatie te bevrijden. Ondertussen lijkt het Drake en Morwenna voor de wind te gaan.

Midsomer Murders S22 (zaterdag 27/11, NPO 2) Een koelbloedige moordenaar heeft het voorzien op een genootschap met mensen die herstellen van een hartoperatie. Barnaby probeert de schuldige te achterhalen. Lees de recensie.

White Sands (zaterdag 27/11, NPO 3) Het onderzoek naar het Luger-pistool lijkt erg weinig op te leveren. Wel komt Thomas belangrijke informatie ten gehore, en niet veel later doet hij een opmerkelijke vondst. Lees de recensie.

Deep Shit (zondag 28/11, NPO 3) Per ongeluk treffen Veerle (Jennifer Hoffman) en Sara (Fockeline Ouwerkerk) elkaar op de kinderboerderij, waar tot hun grote schrik blijkt dat hun echtgenoten het goed met elkaar kunnen vinden.

 

Nieuwe series na het weekend...

Nood (dinsdag 30/11, NPO 1) Nederlandse dramaserie over verschillende werknemers bij de alarmcentrale. Ze praten met mensen die – vaak in paniek - 112 bellen, waarbij het regelmatig een kwestie is van leven of dood. Bekijk de trailer.

 

Films dit weekend...

The Salesman (vrijdag 26/11, NPO 2) Na middernacht is er een Oscarwinnaar uit Iran te zien bij de NPO: in The Salesman wordt een vrouw toegetakeld door een man die haar huis binnen is gedrongen. Lees de recensie.

Sorry We Missed You (vrijdag 26/11, NPO 3) Drama van regisseur Ken Loach over de uitbuiting van bezorgers: een man neemt een erg stressvolle baan als koerier aan om zijn gezin uit de financiële problemen te helpen.

In Blue (zaterdag 27/11, NPO 2) Dramafilm waarin een stewardess mid-air helpt met een bevalling. Vervolgens treft ze een 15-jarige straatjongen in Boekarest, met wie ze een onverwachte en complexe relatie opbouwt.

 

Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.

Lees ook