All the Money in the World

Overzicht: nieuwe films en series bij de NPO

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Welke series en films zijn dit weekend te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.

Nieuwe series dit weekend...

White Sands (zaterdag 06/11, NPO 3) Deense misdaadserie over twee agenten die op een eilandje undercover gaan als echtpaar om de moord op een Duitse surfer op te lossen. Ook in zijn geheel op NPO Plus. Lees de recensie.

 

Nog lopende series dit weekend...

Flikken Rotterdam S05 (vrijdag 05/11, NPO 1) Spin-off van Flikken Maastricht. In de finale zet het team alles op alles om de zaak rond de vermoorde laborante op te lossen en zal Dries dan toch eindelijk open kaart moeten gaan spelen.

Poldark S05 (vrijdag 05/11, NPO 2) Voedselschaarste en stijgende graanprijzen doen Demelza ertoe bewegen de inwoners van Cornwall te helpen. Ondertussen lijkt de langdurige steun van Poldark aan Ned toch zijn vruchten af te werpen.

The Beast Must Die (zaterdag 06/11, NPO 2) Frances weet nu zeker dat George de dader is en speelt het zo uit dat ze de hele zomer in zijn buurt kan zijn. Ondertussen duikt rechercheyr Strangeways dieper in zijn onderzoek. Lees de recensie.

Deep Shit (zondag 07/11, NPO 3) Komische misdaadserie over twee verveelde vrouwen (Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk) die genoeg hebben van hun saaie gezinslevens en het criminele pad opgaan. Lees ook ons interview.

 

Films dit weekend...

All the Money in the World (vrijdag 05/11, NPO 2) Waargebeurd drama van Ridley Scott (Blade Runner) waarin een moeder haar ontvoerde zoon terug probeert te krijgen, maar diens steenrijke grootvader geen cent losgeld wil betalen.

50/50 (vrijdag 05/11, NPO 3) Tragikomedie waarin een twintiger met kanker (Joseph Gordon-Levitt) humor probeert te vinden in zijn ernstige situatie. Scenarist Will Reiser baseerde het script op zijn eigen ervaringen met de ziekte.

Grâce à Dieu (zaterdag 06/11, NPO 2) Waargebeurde drama van François Ozon (Swimming Pool) over misbruik binnen de katholieke kerk in Frankrijk. Een man die vroeger als kind misbruikt werd besluit actie te ondernemen.

 

Series na het weekend...

Deceit (donderdag 11/11, NPO Plus) Waargebeurde Britse miniserie over een controversiële undercoveroperatie waarmee de politie in 1992 een verdachte in de val probeerde te lokken. Is in het voorjaar van 2022 te zien op NPO 3.

 

Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.

Lees ook