Borg/McEnroe

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Volop vrouwenvoetbal bij de NPO dit weekend en daardoor wat minder plaats voor films en series.

Nog lopende series dit weekend...

Grantchester S06 (zaterdag 09/07, NPO 2) Will raakt betrokken bij een familiegeschil wanneer een man beweert dat een adoptiebureau zijn kind heeft afgepakt. Leonard krijgt ondertussen een onheilspellende brief onder ogen.

The Sommerdahl Murders S03 (zaterdag 09/07, NPO 3) Nancy Brinck, voorzitter van de Kamer van Koophandel, wordt dood gevonden in haar auto en Dan en Flemming moeten toch weer samenwerken om de zaak op te lossen.

 

Films dit weekend...

Borg/McEnroe (vrijdag 08/07, NPO 3) Biografische sportfilm over de intense rivaliteit tussen tennissers Björn Borg (Sverrir Gudnason) en John McEnroe (Shia LaBeouf), die in de singles-finale bij de mannen op Wimbeldon in 1980 een kookpunt bereikt.

 

Nog lopende series na het weekend...

Ten minste houdbaar tot (donderdag 14/07, NPO 1) Anna raakt in paniek wanneer blijkt dat Mia liever bij haar vriendinnen is dan thuis en vroegtijdig op kamers wil. Paul wil er na zijn escapades alles aan doen om het nest te versterken.

 

Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.

Lees ook