Nightflyers: Netflix geeft tweede teaser vrij

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Nieuwe beelden van Nightflyers onthullen de binnenkant van het ruimteschip en een aantal personages.

Nightflyers is gebaseerd op een novelle van George R.R. Martin, die we vooral kennen als de bedenker van Game of Thrones. Het verhaal volgt een team van wetenschappers en verkenners, die met een geavanceerd ruimteschip op zoek gaan naar buitenaardse wezens, in de hoop kennis te vergaren om de wereld van een dreigende ondergang te redden. Onderweg vinden er aan boord van het ruimteschip echter steeds meer mysterieuze en dodelijke incidenten plaats, waardoor niemand elkaar nog durft te vertrouwen. De cast van Nightflyers bestaat uit onder anderen Gretchen Mol (Boardwalk Empire), Maya Eshet (Teen Wolf) en Angus Sampson (Fargo). Jeff Buhler, bekend van de Clive Barker-verfilming The Midnight Meat Train, is de showrunner. Martin zelf is overigens niet 'hands on' bij de serie betrokken, want hij heeft een exclusief contract bij HBO.

Nightflyers is een coproductie van Netflix en Syfy. De premièredatum is nog niet bekend, maar de teaser sluit wel af met de mededeling 'binnenkort beschikbaar'.

Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

Wijzig hier je cookie-instellingen


Homecoming onthult een tweede trailer

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Oscarwinnares Julia Roberts (Erin Brockovich) speelt de hoofdrol in deze nieuwe serie van Amazon Prime.

Homecoming is een nieuwe psychologische thriller van Sam Esmail, de bedenker van Mr. Robot. Roberts speelt Heidi Bergman, een welzijnswerker voor het Homecoming Transitional Support Center, waar ze soldaten helpt voorbereiden op een terugkeer in de maatschappij. Vier jaar later is ze echter werkzaam in de horeca, en wordt ze benaderd door iemand van de overheid (Shea Whigham), die vragen heeft over haar oude werkgever. Als snel begint Bergman te twijfelen aan haar eigen herinneringen met betrekking tot haar oude baan. Bobby Cannavale (Mr. Robot) is in de serie te zien als haar oude baas, Stephan James (Shots Fired) speelt één van de soldaten en Sissy Spacek (Bloodline) speelt haar moeder. Ook is er een rolletje weggelegd voor Dermot Mulroney, die eerder met Roberts te zien was in My Best Friend's Wedding.

Homecoming gaat op 2 november in première op Amazon Prime. Julia Roberts is momenteel ook bezig met de nieuwe miniserie Today Will Be Different van HBO.

https://www.youtube.com/watch?v=WdsrTWKCGIw&t=14s

The Holiday Calender heeft trailer

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Kat Graham (The Vampire Diaries) krijgt een bijzondere kalender cadeau in deze romantische Netflix-film.

In The Holiday Calender krijgt de jonge fotografe Abby (Kat Graham, vooral bekend van haar rol als Bonnie Bennett in The Vampire Diaries) een heel speciaal cadeau van haar opa (Ron Cephas Jones uit This Is Us en Luke Cage). Deze kalender voor de feestdagen lijkt namelijk de toekomst te kunnen voorspellen: elke dag wordt een klein cadeautje onthuld, dat telkens overeen blijkt te komen met iets dat vervolgens gebeurt in haar leven. De kalender lijkt haar zelfs aan een nieuwe liefde (Ethan Peck, volgend jaar te zien als Spock in Star Trek: Discovery) te helpen, iets waar haar platonische vriend Josh (Quincy Brown uit Star) misschien toch wat moeite mee heeft. The Holiday Calender is de eerste van een nieuwe reeks romantische Netflix-films voor de feestdagen.

The Holiday Calender is vanaf 2 november te zien op Netflix. Overigens komt Netflix eind volgende maand ook met een vervolg op het succesvolle A Christmas Prince.

https://www.youtube.com/watch?v=km7gv28_uX0

Tidelands: eerste blik op serie uit Australië

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Netflix ging 'down under' voor een bovennatuurlijke thriller die vanaf half december te zien is.

Er zijn al verschillende producties uit Australië op Netflix te vinden, denk aan Glitch en Secret City, maar Tidelands is de allereerste Australische Netflix Original. De serie volgt Cal McTeer (Charlotte Best uit Home & Away), een jonge vrouw die het grootste gedeelte van haar leven in de (jeugd)gevangenis heeft doorgebracht. Na tien jaar keer ze terug naar haar geboorteplaats Orphelin Bay, waar onlangs het levenloze lichaam van een visser is aangespoeld. Cal gaat op onderzoek uit en stuit op een geheimzinnig genootschap, dat onder leiding staat van de charismatische Adrielle Cuthbert (de Spaanse actrice Elsa Pataky, te zien als Elena in een aantal Fast & Furious-films). Deze zogenoemde 'Tidelanders' blijken een hele bijzondere connectie met de zee te hebben.

Tidelands is vanaf 14 december te zien op Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen met elk een speelduur van ongeveer vijftig minuten. Bekijk de teaser.

https://www.youtube.com/watch?v=SXXlPa4aFt0

Disenchantment krijgt een tweede seizoen

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Het eerste seizoen is overigens nog niet klaar; de laatste tien afleveringen verschijnen in 2019 op Netflix.

Het eerste seizoen van Disenchantment werd aangekondigd als twintig afleveringen; de eerste tien verschenen in augustus en de laatste tien debuteren in 2019. Inmiddels is er ook een twintig afleveringen tellend tweede seizoen besteld, waarvan de eerste helft verschijnt in 2020 en de tweede helft in 2021. Disenchantment is de nieuwe animatieserie van Matt Groening (The Simpsons, Futurama) en speelt zich af in het vervallen koninkrijk Dreamland, waar de opstandige prinses Bean (stem van Abbi Jacobson) allerlei avonturen beleeft met haar trouwe elf Elfo (Nat Faxon) en haar persoonlijke plaaggeest Luci (Eric Andre). Disenchantment kreeg gematigde recensies - hoewel nog redelijk wat critici de serie naar het einde toe wat sterker vonden worden - maar werd volgens Netflix enorm goed bekeken door de beoogde doelgroep.

Lees de recensie van de eerste afleveringen van Disenchantment. Netflix levert nu volop animatieseries af, met onlangs BoJack Horseman, Paradise PD en Big Mouth.

https://www.youtube.com/watch?v=EZS3nS9YLOk

Guillermo del Toro maakt Pinocchio voor Netflix

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

De Mexicaanse regisseur is een gigantische fan van de originele animatiefilm uit de jaren veertig.

Met alle recente live-action versies van de klassieke Disney-animatiefilms (met volgend jaar ook Dumbo en Aladdin) was het wachten op een live-action versie van Pinocchio, maar de versie van Guillermo del Toro wordt echter een stop-motion animatie-musical. De Mexicaan treedt aan als co-scenarist, co-regisseur en producent. Zijn versie van het verhaal over de pop die een jongen wil worden speelt zich af in het Italië van de jaren dertig. De stop-motion poppen voor de film worden gemaakt door Mackinnon and Saunders (Corpse Bride) en verder zijn ook The Jim Henson Company (The Dark Crystal: Age of Resistance) en ShadowMachine (Bojack Horseman) achter de schermen actief. Del Toro won begin dit jaar een Oscar voor The Shape of Water (foto). Eerder maakte hij al onder meer de serie Trollhunters voor Netflix.

Pinocchio gaat nog deze herfst in productie, maar wanneer de film op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend. Bekijk hieronder alvast wat vroege concept art.

https://twitter.com/RealGDT/status/1054438973077041152