Netflix toont trailers voor drie nieuwe VOD-films

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Netflix debuteert nieuwe films met Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones), Melissa Leo (Treme) en Jake Johnson (New Girl). De VOD-dienst voorzag ze alle drie van een trailer.

Op 24 maart is het als eerst de beurt aan Most Hated Woman In America. Actrice Melissa Leo (Oscarwinnares voor The Fighter) is in de biopic te zien als Madalyn Murray O’Hair, de controversiële atheïst die zich in de jaren 60 inzette om bijbellezingen uit publieke scholen te verbannen. Peter Fonda (Easy Rider) heeft een bijrol. Op 7 april zal Netflix vervolgens Win It All beschikbaar stellen. Jake Johnson (Jurassic World) geeft in de komische misdaadfilm gestalte aan een gokker die een boel geld van iemand die in de gevangenis zit uitgeeft, maar alles weer snel terug moet zien te winnen nadat de man vervroegd wordt vrijgelaten. Johnson herenigde voor de film met zijn Drinking Buddies-regisseur Joe Swanberg, die eerder de serie Easy maakte voor Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=qsAIPE2f0QQ&t=43s

https://www.youtube.com/watch?v=ScKPEIg62eI&t=42s

Tot slot wordt op 28 april Small Crimes aan het Netflix-aanbod toegevoegd. In de film van scenarist Macon Blair (I Don't Feel At Home in This World Anymore) een speelt Nikolaj Coster-Waldau (Headhunters) een ooit voor poging tot moord veroordeelde agent. Na zijn vrijlating wordt hij in een hoek gedreven door een corrupte sheriff, een wraakzuchtige aanklager en een maffiabaas. Alle drie de films gaan voordat ze op Netflix verschijnen, dit weekend in eerst in première op het South By Southwest-festival.

https://www.youtube.com/watch?v=1EVE-XoHOhg&t=31s

LAATSTE NIEUWS