Netflix in Nederland van start met eigen podcast

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Podcast

Deze week lanceert Netflix Nederland een eigen podcast genaamd De Netflix NL Podcast.

De eerste aflevering wordt komende woensdag (1 november) beschikbaar gesteld en staat in het teken van het tweede seizoen van Stranger Things (lees de recensie), dat afgelopen vrijdag op Netflix werd vrijgegeven. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer de populariteit van de serie, de acteurs, de verwijzingen naar diverse muzikale en filmische klassiekers uit de jaren 80 en de theorieën van de kijkers en fans. De eerste podcast wordt in goede banen geleid door Elger van der Wel, die werkzaam is voor onder meer de NOS en iCulture en daarnaast ook de podcast Rush Talk presenteert. In de eerste aflevering komen verder nog Adam Curry en zijn dochter Christina Curry aan het woord. De podcast zal te beluisteren zijn via onder meer iTunes en Soundcloud.

Netflix liet weten de podcast in de toekomst vaker op te nemen. Je kunt op Netflix nu ook kijken naar Beyond Stranger Things, waarin de de serie besproken wordt door de makers.

Bekijk daarnaast het archief met podcasts van de Lagarde en ons eigen overzicht met de meest opvallende verwijzingen uit het tweede seizoen van Stranger Things.

LAATSTE NIEUWS