Nashville: eerste blik op laatste afleveringen

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Nashville

Er verscheen een teaser voor de allerlaatste afleveringen van Nashville, waarin we straks meer gaan zien van Ilse DeLange.

In Amerika staat het zesde en laatste seizoen van de muzikale dramaserie nu even op pauze, maar op 7 juni komt Nashville weer terug met nieuwe afleveringen. De grote finale van de serie staat in Amerika ingepland voor 26 juli. In de laatste afleveringen heeft 'onze' Ilse DeLange een bijrol. Ze speelt een coach bij een talentenjacht, die een speciale band opbouwt met Daphne (Maisy Stella). Haar personage werd in de vorige aflevering geïntroduceerd, maar is in de onderstaande teaser helaas niet te zien. Er worden wel alvast beelden van gastrolspeler Ronny Cox (RoboCop, Total Recall) onthuld. Hij geeft straks gestalte aan Gideon, de vader van Deacon die na jaren van afwezigheid terugkeert om de gebroken relatie met zijn zoon te lijmen. Gideon is zelf een mislukte muzikant en een herstellend alcoholist.

In Amerika waren de eerste vier seizoenen van Nashville te zien op ABC, maar daarna verhuisde de serie naar zender CMT. Momenteel is de serie in Nederland helaas nergens meer te volgen.

Lees ook de recensie van de start van seizoen vijf en beluister de soundtrack.

Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

Wijzig hier je cookie-instellingen

LAATSTE NIEUWS